MAKE UP FOR EVER ULTRA HD TEKUĆI PUDER - Y215

4 comments

Bok svima! :) S look-ova prelazim na klasične recenzije, zasad... MUFE je novi brand u Hrvatskoj pa je logično da ću pisati o njihovom proizvodu... Mislim, ne mora biti, ali nek' mi je :D


Ne tako davno, izašao je MUFE "poboljšan" HD puder pod nazivom ULTRA HD. "Običan" HD je jedan od najpopularnijih i najkorištenijih tekućih pudera među vizažistima, a koliko znam i Kim K. ga često koristi :D Ipak, teško je nabavljiv i nisam ga isprobala, no ovaj jesam pa vam donosim svoje dojmove, jel. Dostupan je u povećem broju nijansi i to u rozom i žutom podtonu te je oznaka za rozi R, a za žuti Y.
Što se tiče fizičkog izgleda (LOL), dolazi u čvrstoj, kvalitetnoj, plastičnoj ambalaži koja je vrlo, vrlo lagana i jednostavna za korištenje/nošenje.


Ima pumpicu kojom je doziranje pudera olakšano i nikad vam neće iscuriti previše. Vrlo je tekuć, ne bih rekla vodenast, ali definitivno nije guste i bogatije teksture. Lijepo se nanosi na lice, ali smatram da ga je potrebno više, upravo zbog te formule. Brzo se upija i predlažem da njime radite u koracima. Na što mislim? Nemojte ga staviti na kist pa razvlačiti po cijelom licu (ili pola lica) već uzmite manju količinu i prvo rasporedite po obrazima, posebno po čelu, po nosu, itd. Ovaj puder nema prezavidno prekrivanje, ali očekivala sam puno slabije tako da me u svakom slučaju pozitivno iznenadio. Na licu je skoro pa nevidljiv, lagan je, odlično sjedne na kožu, ne naglašava (kao većina pudera) suhoću ili ljuskice ako ih imate, no nije da će vam toliko smooth-ati kožu da neće biti jedne crtice :D To ipak ovisi o teksturi vaše kože.


Postojanost mu je vrlo dobra, no s vremenom moja brada i nos izgledaju kao s većinom drugih pudera - nije to to, a kroz jedno 5 sati mi izbije sjaj na t-zoni tako da nije nešto preporučljiv za masnu kožu.
Kad pričamo o nijansama, moja je jedna od najsvjetlijih (Y215, a ispred nje ima još bar dvije) te mi se na prvu činilo da je super, ali kako sam ju sad više puta koristila vidim da mi je mrvu pretamna i žućkasta. Stvarno ne znam kad ću pronaći odgovarajući puder :-/ Ova svijetla koža je baš zeznuta; mrzim kada mi je puder preroz, a sa žutim puderom izgledam tamnije (i to ipak biram prije rozog). Inače, ovaj puder je namijenjen za TV industriju, tj. trebao bi biti nevidljiv na kameri i lijepo se fotkati, a mogu reći da to i je istina, stvarno izgleda jako dobro!


Na licu:

Očita razlika :D lijevo bez pudera, desno s puderom

Ipak, mislim da ga neću kupiti opet iako je jedan od boljih koje sam ikad probala, ali težim nečemu još boljem. Sada bih voljela isprobati njihov Liquid Lift puder i Mat Velvet pa ako imate iskustva s njima, pišite!
Puder možete kupiti u So Cap-u u Splitu, a za 320 kn dobit ćete 30 ml.

Pozz, Stela

SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Izgleda jako lijepo na tebi, ali cijena mi se nikako ne sviđa! Nisam još isprobala, ali jako hvale Nyxovu HD Studio formulu koja je trostruko jeftinija...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni meni se cijena ne sviđa :D NYX ne želim probati jer sam imala njihov tobože HD primer koji mi je bio očaj živi :D

      Delete
  2. Nene, definitivno si jebena plavuša! :D Ova crna te skroz zatvara haha :)

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig