MAYBELLINE CREAMY MATTE LIPSTICKS - 940, 965, 970

30 comments

Bok ljudi :) Evo, danas se vraćamo na ruževe, poludit ćete sa mnom :D Prije jedno 2 tjedna mi je na adresu stigao paket od Maybelline-a s novitetima koje od nedavno imate na policama dm-a, Muller-a i Bipe. Radi se o "mat kolekciji" koja me oduševila!
Dostupne su 4 mat nijanse Color Tattoo-a, 4 mat nijanse ruževa i maskara (koja je tu valjda upala ovako iznenada, ne zato što je mat hahaha). Inače postoji više nijansi ruževa, ali kod nas su dostupne samo ove 4 pa nadam se da će doći i ostale.
Ruževi dolaze u mat pakiranju, a unutra su kao i obično srebrni i sjajni. Kao što sam već rekla, ovo su ruževi mat finiša, ali ne 100%. Posebno su kremasti, pomalo voskasti, ne isušuju uopće, preugodni za nošenje - svaka nijansa! I to nas dovodi do toga da finiš ne može biti mat poput onog kakav je kod tekućih ruževa, jel. Nazvala bih ga prirodno mat :D 


Pigmentacija ovih lipsticka je vrhunska, samo jedan nanos je posve dovoljan, ali ja volim proći više puta. Ipak, kada je riječ o ovako voskastoj teksturi onda to i nije neko rješenje jer se može dogoditi nakupljanje na pojedinim dijelovima usana iako se meni to nije dogodilo. Trajnost im je također odlična. 


Napravila sam test s najtamnijim ružem - 970; ručala sam i pila. Ostao je baš jak stain na usnama, skoro se ne može primjetiti je li ruž ili samo stain, a dosta ruža je ostalo netaknuto uz cijeli rub usana. 

(slika je užas, fotkano mobom navečer :D)
- Ruž nakon jela, pića, sve skupa nakon jedno 5 sati nošenja.
Nijanse koje sam dobila su:

940 Rose Rush - srednje roza nijansa, mislim da bi dobro stajala nekome vrlo svijetle puti i svijetle puti bilo toplog ili hladnog podtona. Očekivala sam da će biti svjetlija i time manje nosiva (nisam vam ja više za baby roze :P), no stvarno mi se sviđa. Prava dnevna nijansa kada ne znam šta staviti na usne :)


965 Siren in Scarlet - nijansa kakve nit nosim nit gledam. Kad ono, najveće iznenađenje! Preeeekrasna crveno narančasta koraljna koja toliko da licu jednu toplinu... Jako mi se sviđa i to kako mi ide uz plavu kosu :D Šokirala sam se sama sebi, ali jako, jako mi se sviđa ova boja.


970 Daring Ruby - ovo je čisto crvena, klasična crvena nijansa. Isto tako mislim da stoji svakom podtonu, ali i svakoj boji kože. Po meni, nije ništa posebno, ali ako tražite pravu crvenu onda možete proći s ovom jer to svakako je ;)


Ne mogu pronaći koliko grama imaju ovi ruževi i inače taj dio nekako zaobilazim, a sad sam išla tražiti samo zato jer mi se čini da je unutra hrpaaaa proizvoda :D Uglavnom, za sve što vam ovaj ruž pruža cijena je genijalna (oko 70 kn; negdje manje, negdje više), a i svako malo imate neke popuste pa... :) E i da, preeeefino mirišu!


*PR proizvod

Koja nijansa se vama najviše sviđa? :)

SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

30 comments:

  1. Ova boja kose ti tako dobro stoji, a još u kombinaciji s Rose Rush ružem, ma predivno :D

    ReplyDelete
  2. Rush Rose mi se jako sviđa i tebi lijepo stoji! :)

    ReplyDelete
  3. Predivni su ruževi, a i predivno ti stoji nova boja kose. Baš baaš mi se sviđa. Jesu to tvoje ili umijetne trepavice? Stvarno, gledam u slike i ne mogu reći, odlične su :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaa ti! Umjetne su haha :D Ardell Demi Wispies u nijansi Wine :)

      Delete
  4. koja je to boja kose? :) super ti stoji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pisat ću post o kosi, ima tu svega haha :) Hvala!

      Delete
  5. Predivne boje! Iskreno najdivnije ti stoji prva nijansaa! Prelepa si i nastavi sa ovakvim recenzijama jer uzivam u njima! :) <3

    ReplyDelete
  6. Ja prvo moram pohvaliti tvoju boju kose i kako ti super stoji,a tvoje recenzije su sve bolje i zrelije.
    Hvala ti.
    Tea

    ReplyDelete
  7. Predivno ti stoje sve tri nijanse, a posebno Rose Rush. I nova boja kose takodje! :)

    ReplyDelete
  8. boje su prekrasne ali ovu svjetliju crvenu bi svakako voljela imati

    ReplyDelete
  9. Ajme, sve tri nijanse su predivne, stvarno! :D Siren In Scarlet ti zbilja stoji fantastično. I moram primijetiti da ti ten, tj. puder izgleda puuuuno bolje nego prije. Sve si bolja, bravo, samo tako nastavi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaa :) Istina, koža mi baš izgleda bolje. Kao što vjerojatno već znaš brada mi je kritična, imam takav oblik - ovu udubinu koja uvijek izgleda ultra dehidrirano i suho s puderom XD. Strava!

      Delete
  10. Prekrasni su ruževi. Rozi ti fenomenalno stoji :D

    ReplyDelete
  11. Obožavam Siren in Scarlet! Toliko mi dobro ide uz kosu da nisam mogla vjerovat :D A tebi svi super stoje :D

    ReplyDelete
  12. Moze li se znati, koja je nijansa na obrvama, sta je upitanju, olovka, puder ili nesto trece ? Hvala... :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kao i uvijek, makar sam sada plava ništa se ne mijenja haha, Anastasia Dipbrow nijansa dark brown :)

      Delete
  13. Ova tamno crvena mi je prelijepa. Baš nijansa koju dugo tražim, još je i mat,tako da ne može bolje :)

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig