Anastasia Beverly Hills liquid lipsticks - Milkshake & Carina

6 comments

Bok ljudi! Kao što sam rekla u zadnjem postu, želim više pisati o ruževima koje volim, a i trenutno su posebno popularni tekući mat ruževi pa vas sigurno zanima više nego nešto drugo... ABH je trenutno jedan od najpopularnijih brandova
na cijelom svijetu, Instagram im je (kao i svima XD) najveća mreža za reklamiranje i svi strani blogeri ih stalno spominju tako da smo vjerojatno upućeni u sve, htjeli mi to ili ne, a ja želim jer mi je svaki njen proizvod fantastičan. Ima brandova čije proizvode ni ne moram probati, jednostavno znam da će mi odgovarati (ne mogu tvrditi, ali osjećam, kužite? Nekakva povezanost :D), e to su MAC i Anastasia.


No da se vratim na temu... Ovi ruževi dolaze u prekrasnoj ambalaži, sa srebrnim čepom, zlatnim detaljima, a izgledaju kao da su od stakla (ustvari ne znam od čega je točno ambalaža izrađena, ali liči i na plastiku i staklo :D). Imaju spužvasti aplikator koji omogućava lakše nanošenje i preciznost. Drška nije duga kao kod Kat Von D ruževa što čak i olakšava korištenje. Pigmentacija im je vrhunska, bez ikakve mane, nanose se ravnomjerno i jednostavno divno, nije potrebno prelaziti više puta po jednom mjestu. Ubrzo se suše u mat finiš koji je potpun, bez imalo sjaja ili ičeg drugog. S obzirom da su mat, naravno da malo isušuju (skidanjem svi mat ruževi isušuju), ali da se razumijemo, u postovima pričam o izgledu i osjećaju kada ruževe imate na sebi. Malo su suše (je l' se tak kaže?! :D) teksture i osjećaj je "zategnutiji" nego kod Kat-ica, ali bolji nego kod Sleek-a. Trajnost im je stvarno okej, dobro se ponašaju pri jelu i piću :D


Imam dvije nijanse, a željela sam/želim ih jako, jako puno jer su potpuno po mom ukusu. Trenutno posjedujem Milkshake koja je vrlo svijetla nude peachy rozkasta nijansa odlična za vjerojatno nikog i ništa, a dobra za vrlu svijetlu put ili za miksanje s drugim ruževima. Na neobičan način, meni se ipak sviđa; ne za svaki dan već za neke izlaske uz jači očni makeup.


Carina je neon crvena s malo roze, stvarno krasna boja koja će stajati mnogima. Smatram da toliko oživi lice da je to čudo; krasno, krasno. Milkshake više naglašava borice i suhoću što je skroz logično jer je izuzetno light nijansa i opet ne za čudo, manje je postojana na usnama.


Ovako ruž izgleda na usnama nakon masnog jela :D (bez popravljanja, itd.)


Ruževe možete nabaviti samo u Americi i to ne u Sephori već u Macy's-u i još kojoj trgovini ili na ebayu gdje su cijene ipak malo veće. Inače su ruževi 20 američkih dolara.

Kako vam se sviđaju ove nijanse? Imate neke na wish listi?
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. jooj patim za ovim ruževima otkako su izašli, a škrta sam platit shipping i pdv xD
    ti si prava sretnica što si ih se dočepala i krasno ti stoje obadva :)

    ReplyDelete
  2. Jao, htjela sam ove ruževe, ali sam alternativu našla u Colour Pop-u :P Carina mi je prepredivna!

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig