MaŠa & Stela Sequin Collab

10 comments

Bok svima :) Danas nešto maaalkoc drugačije. Nedavno sam na svojoj Facebook stranici tražila djevojku koja se bavi izradom nakita za jednu suradnju i nakon vijećanja odlučila sam se za moju sugrađanku Maju
koja će vam se ispod predstaviti. Organizirale smo darivanje na mojoj stranici gdje vam pišu sva pravila, a ja sam snimila i makeup tutorial inspiriran MaŠinom ogrlicom koja mi se jako svidjela. Svakako posjetite njenu stranicu, podržite ju i naravno kupite nešto jer je sve odlično :D - MaŠa.

Evo što Maja kaže... :)

Bok svima! Moje ime je Maja Šajatović, imam 21 godinu, dolazim iz Virovitice, završila sam opću gimnaziju u Virovitici. Trenutno sam studentica 3. godine prediplomskog studija psihologije u Osijeku, članica sam kreativne udruge Unikat te ujedno i vlasnica male kreativne tvornice pod nazivom MaŠa. Cijela priča započela je prije 10 mjeseci kada sam svoj dugogodišnji hobi odlučila pretvoriti u posao i prekomjernu kreativnost usmjeriti na stvaranje onoga na što sam posebno slaba, a to je nakit. Uvijek volim istaknuti da sam velika zaljubljenica u dizajn, arhitekturu, interijere, ručni rad, kreativno stvaralaštvo bilo koje prirode, osmišljavanje nečeg novog i originalnog, a pored toga kao i svaka djevojka uživam u kombiniranju modnih krpica i modnih dodataka. S obzirom na to odlučila sam spojiti ugodno s korisnim te pokrenuti vlastiti brend za izradu nakita- MaŠa handmade jewelry. Ideja je bila da MaŠu krasi elegancija, profinjenost, glamur i raskoš. U 10 mjeseci rada postigla sam puno toga. Uloženo je jako puno truda u samu izradu, osmišljavanje, kreiranje, ali isto toliko truda bilo je potreno uložiti i u onaj marketinški dio koji uključuje reklamu, brandiranje, promidžbu i sl. Rezultati su sjajni. Iza mene i moje MaŠe je puno odrađenih narudžbi, puno kreacija, puno zadovoljnih klijentica i zadovoljnih lica, nedavno održan veliki sajam kreativaca te još uspješnija revija na kojoj sam imala priliku pokazati svu raskoš moje kreativne tvornice i poslovnice. Vrlo bitan faktor u cijeloj priči su sve divne dame koje su prepoznale moj rad i kojima se ne mogu nikada dovoljno zahvaliti na svim prekrasnim komentarima. Planovi za daljnji rad su veliki, ideje samo dolaze i ponekad ih je teško obuzdati, ali samo mogu obećati da ću se truditi biti još bolja, kreativnija i uspješnija jer želje, volje i kreative ne manjka. :)


OGRLICE ZA DARIVANJE:


Lijepo zar ne? Tek sad znate zašto vas šaljem kod nje :) A ovo je moj makeup... 
(Znam da je puno slika, ali više se time neću opterećivati. Napravim hrpu fotki jer ne znam koja će na kompu biti dobra, a koja ne i onda više ne znam koju da ostavim pa nek ide više toga XD)


<3 <3 <3


LINK na video :)
Pišite miiiii :) 

Pozz, Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig