LA CROA proizvodi

10 comments

Bok svima; prije jedno 2 mjeseca dobila sam na testiranje neke proizvode od branda LA CROA pa evo danas odlučih da ću napisati recenziju :) 

O brandu: "La Croa je inovativan i unikatan brand, kreiran i proizveden u Hrvatskoj u suradnji sa našim renomiranim proizvođačem kozmetike. Naši proizvodi proizvedeni su po najvišim svjetskim standardima u svijetu kozmetike. Dokaz tome su zadovoljni kupci iz profesionalne frizerske branše koji su upoznati sa svjetskim novitetima te naše proizvode svrstavaju u sam vrh. La Croa je koncipiran kao brand koji objedinjava prirodne proizvode za profesionalnu njegu i tretman kose koji u svojoj osnovi imaju dragocjeno ulje argana i macadamije. Ulje argana sprječava oštećenja kose prilikom bojanja te produžuje vijek trajanja boje. Poboljšava čvrstoću kose te sprječava nastanak ispucanih vrhova. Pogodno je za sve tipove kose. Ostale sirovine koje se koriste u proizvodnji naših proizvoda pomno su birane kako bi davale brzo vidljiv rezultat koji traje. Učinak tretmana je odmah vidljiv: kosa je glatka, sjajna i zdrava."

HRANJIVO ULJE:

"Suho ulje od makadamije, marokanskog ulja argana, lana i mrkve izvrsno pomaže kod rasčešljavanja, ne ispire se, te nanosi na suhu ili ručnikom osušenu kosu. Pritom je ne masti, te je čini laganom, sjajnom i svilenkasto mekom. Ujedno je hrani, tako da ona uvijek djeluje gušće i zdravije." 

Slažem se sa svime. Ulje nanosim na mokru kosu, odmah nakon kupanja, radi lakšeg rasčešljavanja i feniranja, ali ga nanosim i kad je kosa već suha opet iz istog razloga. Na moru me je spasilo jer mi je kosa bila u groznom stanju! Ulje ju omekša, lakše ju je češljati, kosa fino miriši i izgleda zdravije, tj. ljepše. Dostupna su pakiranja od 250 i 1000 ml.


HRANJIVA MASKA:
"Gusta, vrlo mekana i ugodna maska neodoljivog mirisa po arganu i makadamiji, a tu su još u lan, keratin i vitamin B5, pomaže revitalizaciju svih tipova kose. Maska iznimno hidratizira i oporavlja las, nakon toga je kosa bujnija, sjajna i vidno revitalizirana. U masku se može umiješati i ulje, ako se radi o iznimno oštećenoj, bojanoj kosi. Ne zaboravite je ostaviti na mokroj kosi barem 5 do 10 minuta, a ako je koristite s uljem, možete je držati i do 20 minuta, kako bi se ona u potpunosti oporavila."

Dobila sam manje pakiranje pa sa ju isprobala manje nego ostale proizvode, ali sviđa mi se kako zagladi i omekša kosu, također, kosa je sjajnija i bujnija. Ipak, još jedan proizvod joj je sličan, ali meni možda i bolji, o tome ću kasnije. Dolazi u pakiranju od 25 i 250 ml.


KERATIN:

"Ovaj keratinski fluid ima bogatu kremastu strukturu, sa snažnim kondicionirajućim učinkom. Keratin je strukturni protein kože i kose, odgovoran za stabilnost i oblik stanica. Zaglađuje oštećenja na kosi, smanjuje lomljivost i učvršćuje vlas. Ovaj proizvod vrlo efikasno olakšava tretman ravnanja kose, pomaže pri svakodnevnom feniranju, osiguravajući pri tom maksimum prehrane. Istovremeno zaglađuje nestašnu kosu i kontrolira statički elektricitet. Kosa postaje vidljivo zdravija, zaglađena i ostaje ravna dajući poznati "Brazilian look"."

Keratin je proizvod o kojemu sam gore rekla da ću pričati... Koristila sam ga na mokru kosu i to uglavnom ispod ušiju pa sve do kraja vrhova. Malo je ljepljiv što mi se ne sviđa, i ambalaža postane ljepljiva jer ju morate dirati, ali proizvod kao proizvod je jako dobar. Stvarno zaglađuje kosu, izravnava ju, kosa izgleda zdravije, sjajnije i lepršavo. Pakiranje je od 50 ml.


KREMA ZA RUKE I NOKTE:

"La Croa hranjiva maska za ruke i nokte je bogate, nježne strukture namijenjena regeneraciji i ublaživanju štetnih procesa koji se odvijaju na koži (bore, dehidracija, gubitak elastičnosti). U potpunosti hrani i hidratizira kožu te štiti od agresivnih vanjskih utjecaja, te usporava pojavu bora. Vraća rukama vlažnost i hranjive komponente, s produženim dijelovanjem."
Nemam tu što puno reći. Vrlo dobra krema. Njeguje ruke, koža je mekana i svilenkasta, ali miris mi je pomalo neobičan i nisam baš fan takvog :D Inače je krema okej ako već nemate najdražu. 
ŠAMPON:
"Prekrasnog mirisa ulja argana i makadamije, obogaćen keratinom, proteinom pšenice, ekstraktom hmelja šampon iznimno njeguje kosu te je odličan i za svakodnevno pranje. Hidratizira i hrani kosu od korijena do vrhova. Želite li zdravu i sjajnu kosu, ovaj šampon zasigurno će vam riješiti vaše probleme sa suhoćom i beživotnim lasima – iznimno je kvalitetan jer su sastojci prirodni i vrlo kvalitetni."
Nisam previše očekivala od ovog šampona jer me od jednog novijeg domaćeg branda šampon razočarao pa ne znam zašto sam ih stavila u isti koš, ali ovaj je odličan. A i pročitala sam nečije iskustvo da se uopće ne pjeni, to me i brinulo. Kako imam jako dugačku kosu potrebno mi je nešto što se dobro pjeni kako bih ju oprala i kako bi ona bila mekana, a ne masna. I zato je ovaj šampon odličan. Pakiranja su od 250 i 1000ml.

REGENERATOR:
"Formula obogaćena uljem argana i makadamije, pantenolom i proteinima svile ne otežava kosu, te je čini mekanom i podatnom. Može se koristiti nakon svakog pranja šamponom, jer brzinski oživljava svaku pa i oštećenu kosu. Daje hidrataciju, ne otežava je, te ima vrlo mekanu, kremastu teksturu. Nakon korištenja rasčešljavanje i stiliziranje je osjetno lakše i ugodnije. Preporuka je držati je na mokroj kosi do dvije minute, a nakon toga lagano isprati."
Regenerator teško izlazi iz ambalaže i to mi ide na živce, ali sve drugo je super :D Njeguje, kosa je mekana, sjajna, nije ju teško rasčešljati iako uvijek volim imati dobro ulje uz sebe. Čini mi se jedino da sam brzo potrošila, no valjda stavljam dosta regeneratora jer je kosa dugačka. Pakiranja su od 250 i 1000 ml.
Šampon - Regenerator

Sve u svemu, najviše mi se svidjelo HRANJIVO ULJE. Kosa mi je dosta zapetljana, a ono ju najbolje omekša, rasčešlja, kosa je nakon njega najmekša, najbolje miriši, itd. Jako volim ulja, na mojoj kosi super reagiraju :)
Ovi proizvodi se koriste i po frizerskim salonima (provjerena info) što znači da su očito jako dobri, i da, jesu. Možda za osobne potrebe možete proći i jeftinije, ali tko voli nek izvoli. U svakom slučaju mislim da s ovim brandom nećete fulati. 
Dobila sam i kremu za kovrčavu i valovitu kosu, no ona je završila u darivanju koje je već završeno :)
Jeste li isprobali LA CROA proizvode? 

*PR proizvodi
Pozz, Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Kada bih trebala izdvojiti jedan najbolji La Croa proizvod, ne znam bih li se odlučila za šampon, regenerator ili ulje! Šampon i regenerator najviše i koristim pa zbog njih vidim najviše promjena, ali ulje definitivno svima preporučujem, ako ne znaju koji bi proizvod kupili. Savršeno njeguje kosu, miris je predivan i postojan i što je najbolje-nijedan proizvod pa tako ni ulje, ne zamašćuje kosu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ulje mi je odlično! :D Njega baš koriste u frizerskim salonima, često :)

      Delete
  2. Super informativan post osim što mi još fale cijene :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, maska oko 100 kn, ulje od 20 ml oko 40 kn, šampon oko 35, regenerator 45 kn, to sma uspjela pronaći, nadam se da je točno :D

      Delete
  3. divno miriši proizvodi <3
    zasad sam isprobala samo regenerator i jako sam zadovoljna

    ReplyDelete
  4. Nisam isprobala ni jedan njihov proizvod, a voljela bih regenerator i šampon :D
    Zavidim ti! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma mislim da ima boljih (za cijenu jel), ali ako i uzmeš nećeš požaliti :D

      Delete
  5. Meni je jedino maska ok...ostalo me nije odusevilo, s obzirom na cijene...

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig