Illamasqua ruž - Scandal

18 comments

Bok svima :) Stvarno dugo nisam pisala recenzije ruževa, baš dugo. I tako sad gledam folder s fotkama za neobjavljene postove i vidim ovaj ruž pa rekoh zašto ne za promjenu pisati o tome :)
Illamasqua je poznata po svojim mat ruževima koji dolaze u puno nijansi, ali ponekad mi se čini da u negativnom smislu. Ovi ruževi su suhi, tvrdi i nije ih prelako nanositi. Često ističu suhoću usana i zato ih puno cura izbjegava. Kod mene to nije tako i jako ih volim nositi. Tvrđi jesu da, teže se nanose da, ali imaju odličan finiš, prekrasne boje i postojani su. Dolaze u elegantnoj crnoj ambalaži koja je naizgled kvalitetna, ali mi se čini da se kod nekih ruž zna rasklimati, ovisi kakav dobijete. Glavna zvijezda ovog posta je nijansa Scandal, vrlo popularna, neutralna, koraljna koja malo vuče na narančasto, nije kričava i više ima zagasitih tonova.


Mislim da je baš nosiva i da će stajati svakom tonu kože. Ruž je mat finiša, iako kod mene na početku uvijek izgleda pomalo kremasto, no s vremenom je sve više mat, a zbog toga je i jako postojan. Preživi i piće i jelo u većini slučajeva. Tekstura je malo suha, no ja pokušam popuniti sve linijice i uopće nemam problema s nošenjem ovih ruževa. 


Što se tiče cijene, iskreno, više ju uopće ne znam. Prije su Illamasqua ruževi bili 160 kn, kasnije 180 kn, a sad više nisam upućena... Koliko znam više nemamo ni službenu hrvatsku stranicu i web shop :-/ Uglavnom, ako se mene pita, Illamasqua ruževi su odlični i ja bih ih uvijek kupila ako mi se neka nijansa posebno svidi iako mislim da bi cijenu malo trebali spustiti. Znate da često kupujem na forumu i krpicama, a tamo uvijek ima dosta njihovih ruževa, svi koje sam imala su ustvari bili odande, kupljeni za manje cifre ;) I da, ruž ima 4g i imam osjećaj da od svih koje imam traju najduže, nikad potrošit, što je veliki plus naravno.

Jeste li isprobali Illamasqua ruževe? Kakav vam je Scandal? 

Pozz, Stela


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

18 comments:

  1. Balim za Salacious već par godina i nikako da ga skinem sa spiska. SCANDAL JE WOW!


    <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ja za Plunge, po swatchevima bi se reklo da je grozna boja, ali svi koji ga nose su tamniji, na meni koja sam ultra svijetla izgleda baš dobro, što se mene tiče jel. Fan roza <3

      Delete
  2. Nijansa mi se jakooo sviđa i tebi baš odlično stoji ;)

    ReplyDelete
  3. Uvau, nijansa je baš lijepa.. :) Čini se pigmentirana, a opet nekako prenapadna, baš je nježna. Lijepo ti stoji!

    ReplyDelete
  4. Nijansa je predivna! Meni se čak i na slikama čini da je ruž kremast, a ne mat. :)
    Jako lijepo ti stoji! :)
    Slažem se s tobom da je cijena previsoka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, baš se vidi taj kremasti završetak :D Hvala :)
      Ma znaš šta, ja mislim da ta cijena ne bi trebala biti dugo jer mi se čini da ljudi više uopće ne kupuju njihove ruževe.

      Delete
  5. Jedan od mojih omiljenih ruževa, prekrasna nijansa i čak mi toliko ne smeta suhoća tj.tekstura.

    ReplyDelete
  6. Sada si me potakla da si priuštim jednoga, ide na wish listu, hahah. ;)

    ReplyDelete
  7. Nijansa je prekrasna :) i sama sam ljubitelj koraljnih mat nijansi, ali ih zbog problema suhoće usana izbjegavam :/

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig