Sigma Affiliate program (Haul)

6 comments

Bok svima :) Prošli tjedan objavila na svoju face stranicu fotku Sigma paketa koji su mi poslali. Dobila sam hrpu upita vezanih za to, ono, kako, zašto, itd. :D
Dakle, Sigma ima u svojoj "ponudi" affiliate program iliti jednostavno rečeno suradnju s blogerima. Ja sam za to saznala preko Instagrama i odlučila pokušati. Na njihovoj stranici pronašla sam obrazac za prijavu, popunila ga, poslala i čekala njihov odgovor hoće li me prihvatiti ili ne. Nisam tako brzo očekivala mail koji je stigao dva dana kasnije s potvrdnim odgovorom. Moja "mentorica" (to ja tak' zovem haha) Sofia i ja smo se sve dogovorile i ubrzo mi je paket dobrodošlice poslan na adresu. Stigao je brže nego što sam očekivala (manje od 2 tjedna), no ono što me najviše razveselilo je to što nisam morala platiti carinu, a bojala sam se da hoću jer cure iz susjednih država jesu. Sada polako još čitam pravila na Sigminoj stranici i što sve Affiliate program donosi...


Odavno koristim Sigma kistove koje obožavam (u rangu sa Zoevom samo su malo skuplji) i baš sam se veselila isprobavanju novih. Kao i uvijek, na adresu mi je stigla velika crna kutija koja je iznutra u rozoj boji, a sadržaj paketa je prekriven s puno crnog papira i Sigma naljepnicom te me unutra čekala poruka od Sofie, i sve je bilo tako kul haha :D Prvo sam ugledala rukavicu koju inače ne možete fulat u toj kutiji i počela vrištat jer sam ju htjela duže vrijeme :D Uz nju dobila sam olovku za usne, rumenilo, sjajilo za usne i 4 kista. Za sve će ići posebna recenzija i to uskoro pa ću vas sada ostaviti samo s fotkama i linkovima na kojima možete kupiti ove stvari. Poštarina na njihovoj stranici za Hrvatsku je prije bila oko 10 dolara, a sada više nisam sigurna, no morate paziti na carinu, tj. računati na nju.

Sadržaj paketa:

Sigma SPA Express brush cleaning glove, rukavica za pranje kistova (link)


Lip base u nijansi Mirth (link)
Rumenilo u nijansi Cheeky (link)
Sjajilo Lip Vex u nijansi Sheila (link)


3DHD Precision mini kabuki (link)
3DHD Kabuki (link)
E54 Medium Sweeper kist za oči (link)
E39 Buff and Blend kist za oči (link)


A OVDJE pročitajte više o AFFILIATE programu i prijavite se, možda i vas prihvate za suradnju! :)

Pozz, Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. NIsam još ništa od Sigme probala, ali uvijek su me njihovi kistovi privlačili budući da dosta čujem o njima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Njihovi su bili prvi "pravi" kistovi koje sam probala :)

      Delete
  2. Rukavica je hit :D Ja sam najsretnija bila kad sam nju ugledala haha. A kistovi su im super stvarno, jedino mi se nije dopalo sjajilo. Istu smo nijansu dobile, a ostalo sve mi je super.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sjajila inače baš ne nosim, jako rijetko, a ovo mi nije po ukusu (boja), ali sestra ga je odmah zgrabila zato :D

      Delete
  3. Sofia je najbolja :) Ja sam dobila iste stvari, super so <3

    passingfancyblog.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma daj? Sve što sam dosad vidjela razlikovalo se, ja dobila sjajilo i olovku, a neke cure su dobile npr. sjenila :D Znači ima i istih paketa hehe.

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig