Paula's Choice CLEAR Anti-Redness Exfoliating Solution - Extra Strength 2% BHA

10 comments

Bok svima! Oduvijek muku mučim s prištićima i crvenilom, ali nisam koristila puno proizvoda koji bi to možda riješili, najviše zato što znam da rijetko što
pomaže i žao mi je bacati novce na te skuplje preparate uzalud. Onda sam dogovorila ovu suradnju  i dobila na isprobavanje Paula's Choice CLEAR Anti-Redness Exfoliating Solution - Extra Strength s 2% salicilne kiseline (BHA). O kiselinama vam neću pisati jer su mnoge blogerice pisale, a i nije moje područje te ne znam puno o njima, zato evo jedan dobar post - Makeup Ninja.


Ovaj proizvod je namijenjen postizanju ljepše i zdravije kože lica. Kao što piše na njihovoj stranici; otvara i smanjuje pore, smiruje iritacije kože i rozaceu, smanjuje i sprečava ožiljke od prištića te mrljice, itd. Prvenstveno sam htjela da mi koža izgleda bolje. Nije mi bilo toliko bitno da se riješim prištića jer sam se kroz godine i odrastanje puno njih riješila (prošao pubertet i tako to :D) i već sam nekako navikla na njih, ali me smeta izgled kože kada nosim puder i nadala sam se da će se to popraviti korištenjem ove kiseline.


Proizvod sam počela koristiti sredinom 4. mjeseca i mislim da sam ga jako dobro testirala do danas kada ovo pišem. Moram napomenuti i da sam dobila kiselinu od 30ml, a imam je još uvijek, iako pri dnu, ali ima za još par korištenja. U početku sam ju koristila svaki dan, kasnije kako kada; nekad svaki drugi dan, nekad jednom tjednu, dva tjedan ju nisam koristila uopće... Pisati ću datume uz fotke tako da budete što bolje upućeni, ali da ne duljim jer se recenzije preparative posebno oduže, a to ne volim, odmah ću vam reći da prištiće i dalje imam. Kao i prije, bar svaki drugi dan neki negdje iskoči, ali to je puno rjeđe, a ono najbitnije moja koža izgleda puno bolje. Mrljice su dosta izblijedjele, imam manje krastica i ožiljaka, crvenilo je također slabije, a koža mi se puno manje peruta iako mi se ni prije nije baš perutala, ali stalno sam vam pisala kako kad nosim puder koža izgleda brašnasto. E to je sada puno manji problem i nema što drugo biti od pomoći osim ove kiseline jer ništa drugo nisam koristila. K tome sam pronašla i puder koji mi odgovara pa sam sada baš jako, jako zadovoljna! Nije savršeno i ne treba biti, bolje išta nego ništa.

Zadnja fotka je loša zato što i je loša. Trenutno mi je lice u koma stanju (kao i uvijek najviše brada), ali kažem, kod mene je to faza od 3 dana (i oni dani u mjesecu...) :D U globalu mi se lice jako oporavilo i koža izgleda bolje.

Brada:


Lice:


Kiselinu sam nanosila tako da sam je malo nakapala na prste i utrljala na područje koje želim (a to je skoro svugdje). Kada se to osušilo (što je jako brzo) stavila sam hidratantnu kremu kako me ne bi isušivalo, ali i kad sam zaboravila nanijeti kremu nije bilo nikakve promjene na licu i nema dodatne suhoće. Kad god bih izlazila van stavljala sam Paula's Choice Moisture Boost kremu s SPF-om 30 jer je vrlo bitan ako lice tretirate bilo kakvim kiselinama. SPF je bitan i inače, ali u ovom slučaju pogotovo jer se lice obnavlja. Krema je baš bijele boje čak i na licu, ali brzo se upije i boja naravno nestaje :D Nije nimalo masna, upija se jako brzo, ali osjetite da je lice nahranjeno, ne mijenja teksturu pudera i štiti vašu kožu. 

Na kraju, samo vam mogu preporučiti ovu Paula's Choice kiselinu pogotovo ako imate lice u lošijem stanju jer ćete sigurno vidjeti barem malu promjenu, a nama s problematičnom kožom je svaka pozitivna promjena draga i mila :D Sve govori to što sada znam otići van i bez pudera haha :D
Ako imate lijepo lice, a želite da bude još ljepše i vi ćete vjerojatno vidjeti razliku :D
Kiselina od 30 ml dođe 70 kn (što je super jer ju očito možete koristiti dosta dugo), ona od 118 ml je 230 kn, a krema za lice ima 60 ml i cijena joj je 237 kn.

*PR proizvod

Pozz, Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Ove proizvode nisam koristila, ali jesam neke druge od istog brenda i puno su mi pomogli

    ReplyDelete
  2. Gledam ovaj BHA eksfoliant već jako dugo i sad si me uvjerila da ga kupim. :D #kadćeplaćadapotrošimsve

    ReplyDelete
  3. Vidim da je tebi bolje nego meni, meni je to samo upropastilo lice i evo, stoji od tada. Moram nekome dati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajme pa kako to :-/ Javljam se za ostatak, napravimo neku zamjenu :P

      Delete
  4. Nisam isprobala proizvode ovog brenda, ali drago mi je da su ti pomogli. Znam kakva je muka po nepravilnostima na licu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja planiram i neke druge njihove proizvode isprobati :)

      Delete
  5. jel ima za kupit u svim ljekarnama ili samo odabranim?

    ReplyDelete
    Replies
    1. E to ne znam, kod mene u ljekarnama nema uopće, a u Zagrebu ne znam :-/ Ja nekako mislim da možeš kupiti samo s njihove stranice.

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig