Tarte Amazonian Clay 12-hour rumenilo - Exposed

30 comments

Bok svima :) Tarte je jedan od brandova koji nažalost ne možete nabaviti u Hrvatskoj niti ga naručiti preko neta već se može kupiti u Sephorama pa ako budete usput svakako bacite pogled na njihov asortiman.
Nisam probala puno njihovih proizvoda, baš suprotno, probala sam dva proizvoda, ali su me oba oduševila i sve što Tarte izbaci na tržište želim imati, uz MAC oni su vjerojatno jedini brand od kojeg bih mogla pokupovati svaku sitnicu.
Tarte rumenilo dolazi u slatkoj, kvalitetnoj ambalaži s ogledalcem koje često koristim jer je čvrsto i ne pada samo od sebe :D Lako se otvara i zatvara, a sigurno vam se neće otvoriti u torbici.


Na dodir je dosta tvrdo, nikako nije praškasto, a kada prstom prođete po njemu na prstu neće ostati skoro pa ništa. To me jako začudilo i razočaralo jer sam ga uzela upravo zbog toga što mi je MAC Mocha bilo loše u tom pogledu. Onda sam prošla par puta kistom i na njemu je ostala mrvica boje, rekoh ništa, idem nanijeti na obraze, kad ono na obrazima predobra pigmentacija i boja rumenila. To me baš šokiralo s obzirom da na kistu skoro ničeg nije bilo :D Znači u dodiru s licem je odlično; ostaje prekrasna boja na obrazima, pigmentacija je izvrsna, a trajnost izuzetno dobra, no moram napomenuti da meni skoro sve na obrazima traje dugo. 


Rumenilo nije baš potpuno mat, rekla bih da ima Satin finiš koji se meni sve više i više sviđa, a inače sam ljubitelj mat rumenila i samo takva nosim. Nijansa Exposed je također nešto što sam tražila mjesecima unazad. Željela sam neutralno rumenilo koje ću moći kombinirati uz sve; rumenilo u smeđe rozoj nijansi. U zadnje vrijeme sam doslovno poludjela za takvim nijansama i želim pokupovati svako takvo rumenilo! 


Sigurno će mi u ruke kad tad doći i MAC Blushbaby :D, a NARS Douceur mi se čini da je discounted pa malo teže :-/ (bar ga ne pronalazim nigdje na stranicama).

Swatch TARTE Exposed
Slabo se vidi na fotki jer sam ga tu jako malo stavila, ali eto...
Nemam više što puno govoriti o ovom rumenilu, sve se zna, sve se razumije :D Cijena u SAD-u mu je 28 dolara odnosno oko 190 kn što nije malo (5.6 g), ali vrijedi, pogotovo ako ne možete naći nijansu kakvu želite u drogerijskom rangu. Ja sam svoje dobila kao 2nd hand, u zamjenu za MAC Mochu, to vam uvijek napominjem u svojim postovima - škicajte svaki dan online 2nd hand-ove, možete proći puno bolje :)

Jeste li probali Tarte rumenila ili možda nešto drugo od Tarte-a? :)

Pozz, Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

30 comments:

  1. Frendica mi je u Americi i moram joj javiti što će mi uzeti, ali gledam ponudu od Tarta i nikako se odlučiti jer sve želim probati! A rumenilo je baš klasika, nenametljivo i ide uz sve, vrijedi imati takvo nešto u kolekciji :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurno ti je teško :D Mislim da nećeš pogriješiti s Tarte rumenilom.

      Delete
  2. ti mi jako ličiš na zrinku cvitešić :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pročitala sam mami ovaj komentar i ona vikne: "ajme pa daaa! totalno si joj slična, kak to prije nismo skužili?" :D hahah, nisam baš sigurna da vidim neku sličnost, ali mi je drago jer mi je ona najljepša Hrvatica već dugo, baš mi se sviđa ženska :D

      Delete
  3. I ja obožavam ovakve prljavoružičaste nijanse, super idu na full šarene oči. Imam Blushbaby i super mi je :) A od Tartea još uvijek ne mogu prestat mislit na Tartelette paletu, možda ću je morat nabavit na kraju :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, na šarene oči su odlične :) Blushbaby moram nabaviti, kad tad. Ni ja, vjeruj, stalno gledam kak da ju nabavim :D

      Delete
  4. Predivno je. :D
    Takve nijansice su klasika idu uvijek i uz sve. :) <3

    ReplyDelete
  5. divna nijansa... tražim takvu kod nas već duže vrijeme, ali nema ih nigdje :( morat ću škicnuti Blushbaby... koliko su slične?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da Tarte ima malo više roze u sebi, inače vrlo slične :)

      Delete
  6. Imam Blushbaby, alil mislim da mi treba i Tarte :)
    Stvaro su to uper nosive nijanse :)

    ReplyDelete
  7. Aaaa nijansa mi je baš divna, sad ga i ja želim :)

    ReplyDelete
  8. sviđa mi se zato što je neutralnija nijansa rumenila..izbjegavam pink i crvene :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nosim ovakve i uglavnom svijetlo pink-peachy :)

      Delete
  9. nijansa je prepredobra :D stvarno ćeš uz svašta moći kombinirati :D

    ReplyDelete
  10. sori na offu ali zanima me dal su ti pisala recenziju o make up fiksatoru mislim da je bio iz Bipe?
    Ne mogu sad nigdje naći taj post (ako te nisam pobrkala sa nekom drugom blogericom :P al mislim da si ti pisala o tome)

    ReplyDelete
  11. Imam ga i ja, a imam i Blushbaby i Douceur :D očito, jel, obožavam ovakve nijanse, i to zato što se odlično daju iskombinirati uz različite šarene lookove, svakojake intenzivne ruževe, baš su univerzalne i po mom mišljenju svakome potrebne :)
    I da, ova Tarte rumenila su stvarno strašno dugotrajna, a i pigmentirana, kvaliteta na razini! Ja bih isto sve od Tartea, trenutačno me kao i Mikku muči Tartelette :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam da imaš, čitala sam post i blejala :P Najčešće i nosim ovo rumenilo :)
      Kao i mene, Tartelette ganjam već mjesecima, ali mislim da neće biti moja :D

      Delete
  12. Draga, odlozila sam kratkotrajnu dremku tokom nocne smjene zbog ovog posta - vrijedilo je woman, vrijedilo je! Odlican ulov :D

    ReplyDelete
  13. rumenilo je stvarno predivno ;) Obožavam ovakve neutralne boje koje idu na sve! Volim i Tarte iako nisam ništa probala :D

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig