Golden Rose Silky Touch Blush - On (208)

6 comments

Bok svima :) Skoro sam napisala da već predugo nisam recenzirala neko rumenilo kad se sjetim Tarte rumenila od negdje prije :D Ali dobro, prije toga stvarno dugo nisam pisala o rumenilima jer je to jedan kozmetički proizvod
na koji jednostavno ne padam (kao svi vi :P) i imam ih svega par u kolekciji, yeah yeah :D Danas pišem o vrlo povoljnom, a dobrom rumenilu. Radi se o Golden Rose rumenilu iz "linije" Silky Touch; moje je u nijansi 208 dok ih sve skupa ima, čini mi se, negdje 10 što je dovoljno velik izbor da si svatko pronađe željenu nijansu.


Dolazi u plastičnoj ambalaži, nije nešto kvalitetna, ali se barem lako otvara (haha), no rumenilo imam već mjesecima i još uvijek je čitava. Ovo rumenilo je malo tvrđe na dodir, tvrđe je teksture, ali vrlo pigmentirano što je super jer se ne trusi i ne troši brzo, a na kistu uvijek ostane dovoljno boje (i više nego dovoljno) za cijelo lice, tj. obraze. Na obrazima traje sve dok ne skinem šminku te nisam primjetila da s vremenom blijedi ili da se briše. 


Što se tiče nijanse 208; opisala bih ju kao dosta neutralnu srednje rozu iako je jača i pigmentirana. Vidljivi su čak i crvenkasti pa i šljivasti tonovi. Nije rumenilo koje paše na baš sve, ali na puno toga ide :) Cijena mu je 34,99 kn, a ima 6g.

Direktna svjetlost, okrenuto prema prozoru
U sjeni
Na fotkama me sunce obasjalo pa žmirkam, a i izgledam malo tamnije nego što sam zapravo iako ovaj puder na meni i je malo tamniji, ali jako ga volim jer licu daje živost, boju i preplanulost, a nema prijelaza između vrata i lica <3 (biti će detaljna recenzija).


Jedini minus koji bih dala ovom rumenilu je oblik ambalaže! Sad se pitate zašto o tome nisam prije pisala i što mi smeta... Uglavnom, kod rumenila volim velika pakiranja (što veće to bolje) jer su kistovi za njih poveći i kad je rumenilo ovako smješteno/nagurano u mali prostor ne mogu ga s cijelim kistom pokupiti već uglavnom samo s vrhom kista. Mislim, to nije ništa posebno i normalno koristim rumenilo usprkos tome, ali to je neki moj hir koji sam morala objasniti :D

Svakako bih ponovila kupnju ovog rumenila i sigurno ću uzeti još neku nijansu kada mi zatreba; nije mi se pokazalo ništa lošije od nekih puno skupljih tako da... :)

*PR proizvod

Jeste li vi isprobali ovo rumenilo, kak' vam se sviđa? :)

Pozz, 
Stela xoxo
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Ic kvajt najs! Bila sam danas u City Centru i prolazila kraj Golden Rose štanda ali sam samo nastavila dalje, ne smijem se ni zagledati :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mslim da ni ja ne bih smjela, tu kod mene nema ništ zanimljivo pa se ni ne trošim :D

      Delete
  2. Nijansa je prelepa, mislila sam da nije toliko dobro, definitivno cu ga probati. :D

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig