NYX Black Label ruž - India

26 comments

Bok svima :) Prije jedno mjesec dana kontaktirali su me iz Diviana web shopa jer su odlučili poslati mi jedan Black Label ruž, a ja sam bez imalo razmišljanja zatražila nijansu India.
Black Label je NYX-ova linija kremastih, vrlo pigmentiranih ruževa za usne koji ih ne isušuju i ostavljaju ih glatkima. Nijansa India je jedna od poznatijih iz ove linije. Mislim da ju je proslavila, već godinama moja najdraža, vlogerica Shaaanxo (još tamo 2012. godine) i otada ju jako želim, no bilo je malo teže nabaviti ove ruževe. Sad kad sam dobila priliku isprobati ga baš sam bila sretna što će napokon biti u mojim rukama. 


Ambalaža je pomalo neobična; kockastog oblika, s uzorkom čipke, tamno sive boje, odnosno neka crno-srebrna nijansa koja izgleda kao metal. Plastična je, ne pretjerano kvalitetna, no ako pazite da vam stvari ne padaju onda neće biti problema ni s ovime :D Znam da su svi poludjeli na ovu ambalažu, mene nije nešto posebno očarala, no priznajem da mi sad na fotkama izgleda super :D 


India je vrlo svijetla nude peachy roskasta nijansa i tu dolazimo do problema, bar je to moj zaključak. Boja odgovara vrlo malom broju ljudi, to je sigurno. Jako je svijetla i onako mliječna (ako me razumijete), totalno pastelna. Ako ste tamni vjerojatno će na vama povući skoro na bijelo, ako ste pak jako svijetli izgledat ćete kao da nemate usta :D Smiješno, ali istinito. Ipak srećom, India bi nabolje mogla stajati curama srednje puti kojih je u RH dosta puno, pogotovo ljeti. Finiš ruža je kremast, pomalo glossy, a jako je pigmentiran, nešto slično Amplified-u od MAC-a i meni se to baš sviđa. 


Ovaj ruž je najbolje nanositi blagim potezima, tapkajući i u laganom sloju jer je jako pigmentiran i inače izgleda pretjerano (zbog nijanse) što sigurno nije slučaj s tamnijim nijansama. Isti problem imam i s teksturom, a to je da se nanosi nejednako iako je jako pigmentiran, kako ga razmazujem tako se povlači po usnama i jednostavno ne izgleda lijepo. Ono što vam želim reći je to da sam uvjerena da je to isključivo zbog ove nijanse. Logično je, tj. poznato da je uvijek zeznuto s tim svijetlim bojama. Ili će istaknuti suhoću, ili će se previše brisati i povlačiti, ili će izgledati kredasto i maljavo, blablabla... Uvjerena sam da ovo nije slučaj s ostalim nijansama i definitivno planiram nabaviti još jednu koja mi je prekrasna, a radi se o nijansi Heather pa ako ju uzmem svakako ću vam napisati još jednu recenziju. 

Gore jedan sloj, dolje više njih

Napučene usne idu uz ovu nijansu, zar ne? :D

I jedna fotka s mobom...


Sve u svemu, Indiu preporučam ako ćete ju nanositi u laganom i slabom sloju jer bi vam tada mogla biti dobra, a ostale nijanse (one prirodnije, kričave i najtamnije) mislim da možete kupovati bez problema. Nisam više veliki fan ovih ultra nude ruževa pa ću takve nijanse nositi samo ponekad.
Cijena Black Label ruževa je 65,55 kn na Diviani odakle vam narudžba stiže brzo na adresu :)

Jeste li isprobali koji Black Label ruž? Kakva su vaša iskustva?

*PR proizvod

Pozz, Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

26 comments:

  1. Definitino pučenje usnica ide uz ovakav ruž :D
    Na meni ne bi nikako stajao ali tebi čak i prolazi :)

    ReplyDelete
  2. Ma tebi ovo super stoji bokte :D Ja inače bacam hejt na te nijanse jer su totalno za nakvarcane barbike sa žutom kosom i pogoditi kome stoje takve boje je onak ''sretno ti bilo'' haha :D Ali na tebi je fkt dobrooo! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhaha hvalaa :D Prije sam voljela samo takve ruževe, ali sam ih nosila po doma i za fotkanje, tada van nisam uopće nosila ruževe :D

      Delete
  3. Meni se isto svidja kako ti stoji :D

    ReplyDelete
  4. Nijansa je preedivna i odlično ti stoji :) samo se bojim da bi na meni možda izgledala bljedunjavo, zato preskačem. :/

    ReplyDelete
  5. MIslim da su tu nijansu maknuli iz prodaje :(((( Panika me hvata jer na Nyxovoj stranici nema Black Label ruževa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh da, čula sam da izlaze iz prodaje, ali nisam htjela to pisati pošto nemam provjerenu informaciju :( Znači da bi mogla biti istina.

      Delete
  6. Lep, lep... i lepo ti stoji. Malo mi se učinio svetlim, ali nije strašno. Taman :)

    ReplyDelete
  7. Jao lijepih trepavicaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3 <3 <3 :DDDDDDDDDDD :D

    ReplyDelete
  8. Na meni bi ta svijetla nijansa izgledala isprano i blijedo al' tebi jako lijepo stoji. :)
    Sviđa mi se i ambalaža, čipka daje dojam inovativnog i neobičnog, jako simpatično. ;)

    ReplyDelete
  9. Ova boja mi inače katastrofalno stoji, ali mi se jako sviđa sve ostalo što si opisala, moram pogledat malo ostale nijanse. Inače mi je Amplified finish baš drag, volim takve kremaste, mada mi se i oni znaju uvuć u svaku crticu i boricu na usnama. A što ćeš!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni se ta formula baš sviđa, iako bi ova možda bila još malo kremastija od Amplified-a i nekako gušća :) Meni se u svaku crticu uvuče Cremesheen i baš mi je loš taj finiš, možda je isto problem bio taj što sam imala ultra svijetlu nijansu (skoro ista kao India).

      Delete
    2. I meni se ta formula baš sviđa, iako bi ova možda bila još malo kremastija od Amplified-a i nekako gušća :) Meni se u svaku crticu uvuče Cremesheen i baš mi je loš taj finiš, možda je isto problem bio taj što sam imala ultra svijetlu nijansu (skoro ista kao India).

      Delete
  10. Za mene je ta nijansa veliki no-no, ali tebi baš lijepo stoji :)

    ReplyDelete
  11. Odlicno ti stoji ova nijansa. Lepa je i nezna, super za prolece. :)

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig