New In - MAC, Tarte, Bourjois... (video)

21 comments

Bok svima! Danas vam donosim jedan post sa zadnje kupljenim stvarima i to, kako mi se sad čini, prvi nakon onog iz početka godine? :O Baš ću to provjeriti :D (da, da, zadnji New In bio je 1.1. :)
Uglavnom, snimila sam i prvi video tog tipa, nadam se da će vam se svidjeti i da ćete htjeti da nastavim s njima jer su meni baš zabavni :) Još uvijek mi je jako čudno snimati se i pričati sama sa sobom pred kamerom, a još čudnije kasnije gledati se :D Nadam se da će i to proći s vremenom, a vjerujem da hoće ako budem redovita i ako mi ovo prijeđe u naviku.
Nešto iz ovog posta sam kupila, nešto sam dobila, uglavnom, sve je došlo u moju kolekciju u zadnja 3 mjeseca pa krenimo redom kako su proizvodi na prvoj fotografiji :)
E i da, mislila sam da ću morat odustati od objave ovog videa jer se laptop gasio 4 puta tijekom njegovog spremanja! 5. sreća :D Živio hladnjak!


Golden Rose Velvet Matte ruževi - nisam htjela u ovaj post staviti sve GR proizvode koje sam dobila prije 2 mjeseca, kao ni Essence, već sam odlučila pokazati vam samo ove ruževe kojih sada imam 13, a čije swatcheve i recenzije možete provjeriti na blogu i YT kanalu :) Objavljeno je prije ovog posta!

Eve Lom primeri - HE primeri za lice koji su trebali doći u normalnoj količini od 30ml (tako je pisalo na fejsu, djelili su 500 primjeraka), a onda su došli s jednom nulom manje :D Isprobala sam ga ispod dva različita pudera i nije ništa posebno, iz videa sam izbrisala dio gdje govorim o ovom primeru jer nije zanimljivo, a video i ovako traje predugo :D

YSL Ombres Perfecting sjenila - iz istog razloga sam ovo maknula iz videa, ali ukratko - ovo nije novo već sam imala doma jednu generalku i pobacala sam toliko skupe šminke koju je još nekad mama kupila, a ostala nam je zabačena u ladicama. Sjenila su u super stanju, kvalitetna, boje koje volim (ljubičaste) tako da sam ovo svakako ostavila i htjela vam pokazati :)

MAC pumpica za puder - plastična pumpica koja se kupuje ako imate SFF puder.

Čupko krema za depilaciju - krema za manje od 1 kunu haha :D Čitala sam recenziju kod AiryFairy i moram priznati da sam se iznenadila time kako se koristi, mislila sam da se nanese i onda normalno radi britvicom :D Isprobati ću ju i napisati dojmove :)

Bourjois Happy Light Luminous primer - primer koji bi licu trebao davati svježinu, zdravi sjaj i dewy efekt na koži, ali meni u tome baš i ne pomaže, a još i smrdi :D

Golden Rose Dream Lips/Eyes olovke - odlične olovke koje će dobiti svoje mjesto na blogu :) Svakako ih škicnite i prije recenzije, super su!

Rouge Bunny Rouge Illuminator - jedna skupa stvarčica koju sam si priuštila ovaj mjesec, stvarno izgleda super i probala sam ga već par puta, ali ne mogu još puno reći o njemu. Mislim da prvo trebam skužiti kako ga pravilno nanositi.

Bourjois Velvet Matte 10 - ove ruževi svi imaju, jel tako? :D E sad napokon imam i ja, spremam njegovu recenziju također. Zasad mogu reći da je formula odlična, a malo sam razočarana nijansom.


Paula's Choice Exfoliant i Moisture Boost krema SPF 30 - ove proizvode sam jako željela jer imam dosta ožiljaka i prištića. Fotkati ću lice bez pudera svaki tjedan kako bi onda u recenziji vidjeli rezultate najbolje moguće. Koristim Exfoliant zadnja 2 dana i zasad nema nikakvog efekta.

MAC ruževi - uzela sam nijanse Viva Glam Miley Cyrus, Pink Plaid i Silly. Vječno roza :D

ZOEVA Rose Gold set kistova - prekrasan ZOEVA set je novitet u mojoj kolekciji, kistići su u svakodnevnoj upotrebi i svakako očekujte njihovu recenziju uskoro :)

TARTE Amazonian Clay rumenilo Exposed - prekrasno neutralno rozo rumenilo kakvo sam tražila mjesecima! Ne želim ga potrošiti ikada jer ne znam kako ću ga opet nabaviti :( :D

Tarte Maracuja Creaseless koretor - odličan korektor koji mi je također žao trošiti, čuvam ga baš jako :D

ZOEVA 227 i 223 kistići - dva individualna kistića za oči koje bih mogla uklopiti u onaj post otprije par mjeseci - recenzija Complete Eye seta.

Ziaja (a ne Zlaja haha) dnevna rema od kozjeg mlijeka (kul :D), nju mi je poslala Ivana s bloga TourdeBeauty, kao i zadnju kremu - Mixa Anti-Redness.


VANS Authentic Leather Rose patike - neću reći više ništa, divimo se ljepoti :D haha. Ovdje ih možete nabaviti - Vansice. <3


LINK  na video!

I to je sve, čitamo se (i gledamo) neki drugi put :)

Koju recenziju bi voljeli prije, kakav video bi htjeli gledati uskoro? Pišite mi u komentarima, na Instragram ili na Face, svejedno je! <3

Video je JAKO dugačak i svaka čast ako pogledate sve XD

Pozz, Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

21 comments:

  1. Sve je <3 !!! Ali GR karmini velvet matte su ono VRH i Zoeva kistovi, obozavam ih!!! :D YSL sjene volim, ali mi nisu naj naj naj... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh :D Meni su ovo jedina YSL sjenila i super su, za druge ne znam, ali me ni ne zanima, imam neke brandove čija sjenila koristim i to je to, YSL uopće ne gledam jer je vjerojatno jako skupo :D

      Delete
  2. Koliko noviteta vauu, MAC ruzevi mi deluju super, bila bih zahvalna ako bi napisala recenzije o njima. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ići će recenzija Silly-a, a ostalih ne jer ću raditi uskoro MAC kolekciju ruževa pa će tamo pisati o svakome nešto! :)

      Delete
  3. Jako rado bih čitala o Tarte stvarčicama ^^

    ReplyDelete
  4. Tenisice su ti mrak!

    ReplyDelete
  5. Koliko si Zoeva set platila?spremam se u svoju prvu kupnju..

    ReplyDelete
  6. Ja glasam za Ziaju! Mislila sam da sam jedina koja je uvijek mislila da je ustvari Zlaja, ali možda i nisam ha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha do ovog videa nisam uopće razmišljala kak bi to pročitala i kako se ustvari zovu i onda u videu moram reć i skužim da ustvari ne znam :D

      Delete
  7. Imam iste Vansice, samo što su srebrne, i zanima me jesu to samo mene nažuljale (i to doslovce do krvi) ili si i ti možda imala ikakvih problema s njima s obzirom da su dosta grube i kožne?
    Unaprijed hvala na odgovoru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesu na početku, ali ja dobijem žuljeve od svih patika koje su nove :D I onda stavim dva flastera pa pokušam patike malo razgaziti i bude okej. Ove sam nosila tek 3x i već me skoro ništa ne žuljaju, sigurno će se razgaziti s vremenom.

      Delete
  8. Divne stvari, jaooo da bar blogerice imaju open days pa da možemo svi doći i prčkati po kozmetici! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) hahah, nisam baš za to, nikome ne dam svoju šminku :P :D

      Delete
  9. MAC ruževi <3 Hm taman sam naručila Paula Choice tretman za akne i ožiljke i nadam se da će imati rezultata, toliko je pozitivnih recenzija a i cijena nije baš sitnica pa se nadam da ću imati nešto lijepo reći tom proizvodu i naravno bilo bi lijepo da se napokon riješim tih nereda po licu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. <3 Joj, nemam pojma šta misliti, uskoro će tjedan dana kak koristim, zasad nema pomaka, imam osjećaj da su prištići čak duže na licu nego inače. Stvarno imam nadu u to.

      Delete
  10. Ribicaa <3<3<3
    Hvala na spominjanju :)

    Ne znam što mi je bolje u postu/videu :D
    Zoeva, MAC i GR ruževi, Paula's Choice Exfoliator, a i tenisice su slatke :))

    ReplyDelete
  11. Odlični noviteti, raspametim se kad vidim ove prelepe Zoeva četkice :))

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig