Golden Rose Sexy Black maskara (+ Perfect Lashes Waterproof maskara)

16 comments

Bok svima :) Danas ću nakon valjda dvije godine prvi put pisati o maskarama za trepavice :O Nekako ih uvijek stavim po strani i ne pišem njihove recenzije, ne pitajte me zašto jer nemam pojma.
Ovo je druga Golden Rose maskara koju koristim pa ću na kraju te dvije i usporediti. 
Sexy Black maskara dolazi u preslatkoj ambalaži na koju ne možete ostati ravnodušni :D - lilasto mat pakiranje s odsjajem i uzorcima pliša i čipke *.* Posebna i zanimljiva.


Iznutra je također zanimljiva... Ima gumenu četkicu kojih ja inače nisam fan (nekad davno bila) i četkica nije klasična već vrlo tanka s "kuglicom" na početku. Nisam sigurna koja je svrha takvih četkica, no kad sam ju isprobala shvatila sam, tj. stvorila sam svoju teoriju :D Dakle, nanosim ju na sve trepavice tako da ih većinom mažem (koja riječ xd) onim tanjim dijelom četkice, a s ovom kuglicom ih razdvajam i nanosim maskaru u unutarnji kut oka - odlična je i vrlo praktična za taj dio dok mislim da za cijele trepavice kuglica nije dobra niti namjenjena. Maskara je vrlo crna i nema problema s ostavljanjem boje na trepavicama. Ne lijepi trepavice, a produžuje ih i daje volumen, tj. izgledaju punije nego s nekim drugim maskarama. Postojana je, ne trusi se...


Druga maskara, odnosno prva GR maskara koju sam probala također je novija u mojoj kolekciji i zove se Perfect Lash Mascara. Ona dolazi u klasičnoj, jednostavnoj crnoj, sjajnoj ambalaži sa zlatnim detaljima. 


Ima "dlakavu" tanku četkicu (tanke četkice mi inače nisu najdraže), vrlo je pigmentirana, postojana, trepavice su također u svega par poteza jako dugačke. Ova maskara je i vodootporna, no po tom pitanju su mi se i ona i Sexy Black pokazale sličnima iako ovu malo teže skinem.


Nijedna od ove dvije maskare nije "mokra" što je isto veliki plus. Kada bih ih uspoređivala, mogu reći da su stvarno slične iako je Perfect Lashes  lakša i brža za nanošenje pa vjerojatno samim time i učinak bude bolji, trepavice ipak djeluju malo tamnije i gušće, a usto je i jeftinija od Sexy Black maskare. Nakon jedno 5-6 sati mi ispod očiju bude malo razmrljano, ali to je ništa u usporedbi s drugim maskarama. Vjerujem da se većini to neće dogoditi jer ja oduvijek s time imam problem. Koristila sam i skuplje maskare pa mi se uvijek razmaže ispod očiju dok svima s kojima sam pričala o tome ne :/ Problematična sam :D

Moje trepavice bez maskare
Perfect Lashes maskara / Sexy Black maskara
Perfect Lashes / Sexy Black 
(zaboravila sam staviti ruž prije fotkanja i izgledam ko zombi pa sam stavila ruž u nekom programu XD)
Za kraj mogu reći da koju god kupili mislim da nećete biti razočarani, po meni su ovo najbolje maskare ispod 90 kn koje sam ikada probala i kada ih potrošim više se ne vraćam Essence, Maybelline ili Loreal maskarama već kupujem ove. Kad nađem nešto što mi odgovara ne volim isprobati novo tako da nisam sigurna hoću li u skorije vrijeme isprobati još neku Golden Rose maskaru, ali ostavljam otvorenu i tu mogućnost pošto su me već dvije pozitivno iznenadile. 
Perfect Lashes maskara ima 9 ml i dođe 39 kn, dok Sexy Black ima 8,5 ml i dođe 69 kn.

*Perfect Lashes maskara kupljena je mojim novcem, a Sexy Black je PR proizvod.

Pozz,
Stela <3
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 comments:

  1. Nije baš nova, postoji sigurno preko 1.5 godinu, možda i duže :) ali je zaista dobra :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ali jel bar najnovija njihova ili ima i nekih koje su poslije izašle? :D Super je :)

      Delete
    2. Mislim da je samo jedva poslije ove izašla, ona drečavo zelena :)

      Delete
  2. jao pakiranje Sexy Black je stvarno prekrasno ♥

    ReplyDelete
  3. trepavice ti izgledaju super i s jednom i s drugom :D
    Sexy Black ima predobru ambalažu :D

    ReplyDelete
  4. Taman da ću pitati za ruž i onda pročitam rečenicu ispod hahahaha
    Čine se super, iako ja ostajem prvi svojoj MNY ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha podsjeća na CYY od MAC-a :D MNY mi nije ni blizu ovima, ali naravno svi imamo drugačiji ukus :P

      Delete
  5. Nisam nikada isprobala ali nakon ove recenzije cu razmisliti :* Da li si probala njihove mat lakove za nokte?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Razmisli svakako :D Nisam, ali imam želju, inače ne koristim lakove za nokte, prelijena sam za to, ali kad vidim neke prekrasne boje i finiše dođe mi da počnem. Na Instagramu često vidim njihove lakove, sad imam dva, ali šljokasta i super su trajni.

      Delete
  6. uzela bih sexy black samo zbog ambalaže. znači prekrasna je! odlična usporedba, drago mi je da su se obje pokazale jednako dobrim! ja dosada ništa, ali NIŠTA od GR nisam isprobala i sve me sram. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah :D Ja sam samo ruževe iz one starije linije, a kasnije mat ruževe, sad i više toga :)

      Delete
  7. ja sam mislila da sam jedina kojoj se UVIJEK razmaže maskara ispod očiju, koja god maskara, bila vodootporna ili ne, neovisno o cijeni, uvijek mi se razmaže >.< toliko me to živcira da sam prestala stavljati maskaru na donje trepavice.

    probaj od Golden Rose-a i mat sjenila, super su im! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaa dakle nisam jedina, nije ni moja sestra daleko, ali ono, znam da je to baš rijetko kod drugih... Kod mene to zna biti jako vidljivo :D
      Probala sam jedno iz palete i stvarno je super :) Nisam sigurna jel ih ima za kupiti kod mene, ali pogledat ću.

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig