Max Factor Lipfinity trajni ruž za usne

6 comments

Davno ste sigurno vi ili vaše mame koristile Max Factor Lipfinity ruževe, ja ih se odavno sjećam, uvijek su se nalazili negdje po ladicama :D Sada su došle nove verzije ovih ruževa, tj. ne baš sada, ali prošle godine.
Tada sam dobila ovaj ruž na isprobavanje od MF-a, ali nekako se posložilo da jednostavno nije dolazio na red za recenziju, jednostavno se nije uklapao u to kako sam osmislila postove.
U kartonskoj kutijici dobijete dva proizvoda - ruž i balzam za usne. Ruž ima svoj aplikator, kao većina sjajila, a balzam je kao većina ruževa na izvlačenje. Ruž dolazi u tekućem stanju, nanosi se aplikatorom direktno na usne (ili kistićem) te se suši otprilike 3 minute. Kada se osuši postaje mat finiša koji je toliko mat i suh da obavezno nešto morate staviti iznad, tu nastupa balzam.


Kako je sam ruž užasno suhe teksture kada se osuši to izgleda vrlo ružno i vrlo je neugodno, zato se ovaj gusti balzam nanosi na njega i tada je to to. Ne morate se bojati da ćete balzamom uništiti ruž, ako se prije potpuno osušio neće mu biti ništa jer se doslovno zalijepi za usne. Prije ruža nije baš preporučljivo nanositi balzam ili labelo jer tada ruž ne može lijepo sjesti na usne i tako se osušiti.

Gore tek nanesen ruž, ispod balzam
Osušen ruž
Balzam nanesen na osušeni ruž
Ako inače stvarno imate većih problema s usnama ili nemojte kupovati ovaj ruž ili prije njega stavite doslovno mrvicu labela tek tolko da "oživite" usne. Ja takvih problema nemam pa ga normalno nosim iako naravno ima ugodnijih ruževa. Jedna odlična stavka kod ovog ruža je to što uopće ne morate misliti na njega, trajan je kao nijedan koji sam dosad probala! S njime možete jesti i piti bez problema jer se neće obrisati niti pokvariti. Isto tako, teško ga je skinuti pa je najbolje koristiti uljne odstranjivače i sl..
Pigmentacija ne zaostaje, dovoljan je jedan nanos na jednom mjestu, ali da bi namazali cijele usne treba par puta "umakati" aplikator :D
Moja nijansa je 022- Forever Lolita, meni vjerojatno i najdraža od svih koje sam vidjela. Lijepa svijetlo do srednje roza nijansa, nije kričava i preupečatljiva, super je za svaki dan.

Imajte na umu da sam iz ne znam kojeg razloga ispala žuta ko žumanjak, ali nijansa ruža je dosta realna, možda malo tamnija uživo
Ruž sadrži 2.3 ml, a balzam 1.9 ml te se taj set može kupiti u svim drogerijama po cijeno od oko 90 kn, često je na sniženjima pa se to bolje isplati :) Moj je sad već skoro potrošen, mama ga je prisvojila jer ona obožava ovako dugotrajne ruževe :D

PR proizvod*

Pozz,
Stela xoxo
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Ta boja mi ne bi nikako stajala, ali baš ću obratiti pozornost na njih u DM-u :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puno ljudi je nekako protiv te svijetlo roze, tj. kažu da im ne stoji, meni je jaaako dugo bila najdraža, ali priznajem, sada sve manje! :D

      Delete
  2. Lijepa boja, dobro ti stoji. :D I ova pozadina na kojima si slikala ruževe je baš mrak! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe hvala, moje perje koje uvijek koristim za maškare/halloween i glupiranja :D

      Delete
  3. A cijena? Takvi ruževi koji se ne mrdaju obično nisu ugodni, ali su super za prilike kad ti treba tako nešto pa onda izduraš tu neudobnost na usnama :D Baš ću pogledati nijanse, iako mi je ova baš lepa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Napisala sam to skroz na dnu posta, oko 90 kn :) Mislim da ima i ugodnih, npr. Bourjois Velvet sam samo isprobala jednom, ali me ni na tren nije zatezao ili nešto slično... A imam osjećaj da su takvi i Sleek i Lime crime :)

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig