L’Oreal Color Riche Collection Exclusive Pure Reds ruž za usne – BLAKE

31 comments

Mislim da ne postoji osoba koja nije čula za ove ruževe. Novi L'oreal ruževi su doslovno poharali svijet! :D Radi se o 10 ruževa u crvenim nijansama od kojih su kod nas dostupna, nažalost, samo 4, ali mislim da su nijanse pogođene - za svakoga ponešto.


Julliane je crveno narančasta, Freida je crveno roza, Laetitia crveno bordo (možda ima i mrvu ljubičaste u sebi, kako na kome) i Blake koja je klasična crvena, s plavim podtonom. Dugo sam ih gledala, swatchala, nisam se mogla odlučiti između Blake i Laetitie, no za Božić sam na poklon od dečka dobila Laetitiu i na kraju zamijenila za Blake jer nemam nijedan crveni ruž u kolekciji, da, da, kriva sam! Ambalaža je prekrasna, meni vjerojatno jedna od ljepših drogerijskih ruževa (iako je ova zlatna unutra dosta "seljačka", no nećemo o tome :D).


Izgleda kao da je od crne kože i fora je u kombinaciji sa zlatnim slovima. Sam oblik je kao i kod većine L'oreal ruževa, a miris isto tako, starinski i meni jako neugodan, no to se ubrzo više ne osjeti. 
Blake je prekrasna, klasična crvena koju svatko treba imati (a tko sam ja da to govorim s obzirom na ono gore, jel :D). Ruž je kremast (ali ne gust) i maziv, lako se nanosi, nije slučaj kao kod nekih drugih mat ruževa koji su tvrdi i suhi. Mat je finiša, no na prvu ima sjaj koji s vremenom nestane ili poljubite maramicu i to je to. 

Isprike na nanosu ruža, samo sam pratila liniju usana, a one su takve kakve jesu, sad vježbam kako ih ljepše namazati :D
Vrlo je pigmentiran i dovoljan je samo jedan sloj jer potpuno prekrije boju usana. Trajnost mu je jako dobra, ali jelo nije preživio, tj. ostao je samo blagi stain na usnama. Ne volim jesti s ruževima tako da meni to ni nije problem (prije jela uglavnom skinem ruž pa kasnije stavim opet). Blake ne isušuje te ne ističe suhe dijelove ili već ispucane usne. 


Ruževe možete kupiti u dm-u, Bipi, Mulleru po cijeni oko 90 kn. Svaki ruž ima i pripadajući lak za nokte pa i njih možete pogledati, mene nisu zanimali jer ne lakiram često nokte.


Isprobali ste nove L'oreal ruževe? Koja nijansa se vama najviše sviđa?
Swatchala sam u trgovini Freidu, Blake, Laetitiu i Julianne
Hvala na čitanju,
Stela, xoxo
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

31 comments:

  1. Predobro ti stoji, ali stvaaarno dobro!! :D Jako mi se sviđaju ovi ruževi i želim sve nijanse osim Julianne jer mi takvi tonovi ne pristaju. ;)

    ReplyDelete
  2. Nisam te prije pratila, vidjeh objavu na CBB i morala sam, ali morala da uđem na blog i prokomentarišem da si prelijepa i da ti ruž odlično stoji. :-)
    Što se tiče ovih ruževa, nisam probala, kod nas u Bosnu još nisu došli, ali imam sva 4 laka i obožavam ih. Blake i Laetitia su mi omiljeni jer su tamniji, nekako bordo-šljivasti dok su Freida i Julianne svjetlije i jarkije crveno-narančaste. Jedva čekam da ovi dođu kod nas jer inače volim Loreal ruževe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :) Nadam se da će i kod vas uskoro doći.

      Delete
  3. S crnom kosom i ovim ružem izgledaš k'o Snjeguljica. :D Super ti stoji i baš je diiiivan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala heheh :) I sebe sam podsjetila na Snjeguljicu XD

      Delete
  4. Slažem se s Mell, baš sam i ja to htjela komentirati: savršeno ti stoji ovaj ruž, kao da je rađen po tebi! Nosi ga stalno :D
    Meni se od ovih nijansi koje si svočala najviše sviđa ova najtamnija, Laetitia. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puooo <3 I meni se Laetitia možda najviše sviđa :D

      Delete
  5. Dobar ruž, ali prema mom mišljenju bolje ide na laganiji, transparentni puder i čistu kožu. Pudera imaš
    previše i djeluje cakey. Samo moje mišljenje....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stavljam pudera onoliko koliko mi treba da prekrijem cijelo lice, ne previše, ali imam takvu kožu na kojoj izgleda kao da ga možda ima puno. Skoro isto izgledam s CC kremom, BB kremom i nekim težim tekućim puderom. Npr. na ovim fotkama imam Bourjois CC kremu u najnormalnijoj količini. Koža mi je u puno boljem stanju nego nekada, koristim i bolje proizvode, ali tako je kako je. Trenutno ne mogu napraviti više.

      Delete
  6. Prekrasno ti stoji, prekrasno! Imam utisak da ovaj ruž treba samo maskaru, eventualno neku laganu podlogu, toliko podiže sve da ne verujem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaa :) I ja isto, zato sam i stavila samo maskaru na oči, tj. umjetne trepavice jer sam išla isprobati nove :D

      Delete
  7. Meni se jako dopala Laetitia, no nisam kupila jos ni jednu nijansu :/ i da, slazem se sa curkama, prekrasno ti stoji ova nijansa, nisi fulala u odabiru/zamjeni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :) Ja se još predomišljam oko Laetitie.

      Delete
  8. Ovo je tvoja boja, kao snjeguljica :) imam ga i obozavam <3 slike su ti divne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe hvala :) Drago mi je da ti se sviđaju, baš sam bila sretna kako su ispale :D

      Delete
  9. baš prava crvena :D lijepo ti stoji jako :D

    ReplyDelete
  10. Wau...predobro ti stoji ova boja ruža! Moram isprobati sve nijanse...možda nešto i odaberem

    ReplyDelete
  11. Ja se i dalje dvoumim između Laetitie i Blake :D Tebi ovo stoji doslovno savršeno :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhe, ako imaš crvenih ruževa onda možda bolje uzeti Laetitiu :D

      Delete
  12. Stvarno ti predivno stoji! :) Sad i ja hoću Blake, a odavno sam je otpisala. :D

    ReplyDelete
  13. meni su sve boje prekrasne kao i lakova. ruz ti predivno stoji

    ReplyDelete
  14. Loreal su mi najdraži ruževi, lijepo ti stoji crvena boja ;)

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig