Halloween FOTD: Sugar Skull

43 comments
Bok svima! Napokon se vraćam pisanju, zadnji post je bio objavljen 29.09., strašno :D Razlog tomu je bila moja nada da ću kupiti novi fotoaparat. Da, samo nada, jer kakve sam sreće nikad ništa nije sigurno :D I eto, sada je fotić napokon u mojim rukama.
Nakon hrpe recenzija, tutoriala, ispitivanja, odlučila sam se za Canon 600D najviše iz razloga što ga koristi većina blogera i sve fotke (i filmići) napravljeni njime mi se jako sviđaju. Za mene je sasvim dovoljno!
Da se vratim na temu posta... Dakle, obožavam Halloween, ne toliko taj dan jer u našoj zemlji od njega i nema baš nešto, već maskiranje i prepuštanje mašti, logično :D Sugar Skull je jedna od onih maski koje najviše volim. Nije jako zahtjevna iako zahtjeva određenu preciznost, a spoj je nečeg "gorkog sa slatkim". Tako bih ja to nazvala :D Kod Sugar Skulla koristim boje koje god mi pašu taj tren, mogu crtati po licu koliko me volja - a da maska ne izgleda loše (iako se ja ovaj put nisam pretrgala oko crtanja, no kasnije o tome), Sugar skull s jedne strane izgleda opako i zločesto, a s druge strane otkvačeno i slatko :D To mi se sviđa jer makar volim jezivi tematski makeup te "običan" tematski, kombinacija mi je najdraža. Pa ako ne volite one krvave, strašne maske, a Halloween sam po sebi je za to, onda je najbolji izbor Sugar Skull, po mome mišljenju :)


Korišteno proizvodi i namjena:

LICE: 
Catrice kamuflaža (za prekrivanje prištića)
Jofrika bijela boja za lice (prekrivanje lica u bijelo)
essence Cute as Hell rumenilo (za konturiranje lica)
Sleek V2 paleta - ljubičasto sjenilo (pojačavanje kontura)
Maybelline Colour Tattoo - 60 black (za sve linije na licu, za ovaj korak svakako preporučam tekući tuš kojeg je meni ponestalo pa sam bila ograničena s crtanjem, btw nos sam nakon colour tatto-a prekrila crnim sjenilom)

USNE:
Jofrika bijela boja
Sleek crno sjenilo po sredini usana
essence šljokice pigment Broadway starlet

OČI/OKOLOOČNO PODRUČJE:
Maybelline Colour Tattoo 60 Black (za crtanje kruga i mrvicu blendanja prema unutra)
Sleek crno sjenilo (blendanje kruga prema van i prema unutra)
Sleek Acid paleta - neon rozo i tamno rozo sjenilo (kapak, waterline, blendanje, tj stapanje s crnim sjenilom)
essence Color Arts baza za kapke (za ljepljenje šljokica i pigmenata)
essence 3D Effect šljokice za nokte (na kapku, pazite da vam ne upadaju u oči, budite sigurni da su dobro zalijepljene)
Inglot pigment 24 (waterline)
essence crna olovka za oči
essence I <3 Extreme maskara
Salon Perfect trepavice Demi Wispies

+ hrpa cirkona! (<3333333333)
+ tijara od cvijeća (svi me pitaju gdje sam ju kupila, e pa ona je dokaz da nisam toooliko lijena iako sam za DIY uratke velika neznalica, napravila sam ju sama -> rajf + umjetno cvijeće iz Offertissime)

I jedna za kraj, prava Halloween-ska! :D (muka za skinuti!)

A pošto sada imam novi fotoaparat, možda krenem i snimati. Jučer sam napravila test video i jako sam zadovoljna kvalitetom :D


Kako vam se sviđa moj Sugar Skull? Jel ste ikada pokušali napraviti nešto slično? Volite li Halloween ili vam ipak ide na živce? :D

Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

43 comments:

  1. Fenomenalno! Nikad ne razočaraš :D Zadnja fotka me baš nasmijala ahhahahha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa puno ti hvala <3 :D Izgledam k'o da sam se u ugljenu kupala :D

      Delete
  2. Vauuuuu!!! Fanatsicno!! Svaka cast, zaista sam odusevljena!!!! <3

    ReplyDelete
  3. Baš mi se dopada, precizno odradjeno! :)

    ReplyDelete
  4. Stela!!! Svaka čast! Wow! Predivno, prava umetnica :)
    Samo nastavi <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puno hvala <3 Možda napravim još koji look, fali mi materijala ove godine... Nemam nikakve boje za lice :D :/

      Delete
  5. savršen mi je ovaj Sugar skull :)
    poseban i pun detalja :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puno hvala .) Puno cirkončića hehe :D Samo neka blješti :D

      Delete
  6. Super je ispalo, i cestitke na novom foticu, vjerujem da ces biti sretna s njim :D!!

    ReplyDelete
  7. super je ispalo a slike su zakon, tj fotić :D :D
    a ni video bome nije loš! hoćeš sad počet nešto snimat povremeno? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Ivana! Možda i to počnem, ali samo možda haha, bojim se da je previše posla oko editiranja, a trenutno mi je laptop u banani i nervozna sam kad sve krene krivo :D

      Delete
  8. Odlično! :) Zadnja slika je razlog zašto mi se ne da raditi halloween lookove. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Ma brzo se to skine, samo djeluje dugo haha :D

      Delete
  9. Predivna Sugar Skull. Jedna od ljepših koje sam vidjela :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš ti hvala :) Drago mi je da ti se sviđa :)

      Delete
  10. Najbolja verzija sugar skulla kojeg sam ikad vidjela :D

    ReplyDelete
  11. Super je ispalo i jej za novi fotić! Sad će biti užitak fotkat i snimat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaa, već je :D Koliko manje mučenja, vidjeti ćemo kad dođe lošije vrijeme kako će me služiti, sad još ima sunca pa je sve divno krasno :D

      Delete
  12. svaka cast, ispalo je pregenijalno! :)

    ReplyDelete
  13. Ovo je tako dobro! Svidaju mi se cirkoncici i ljubicaste nijanse koje si ukomponirala a i fotke su divne. Sta je dobar fotic :)

    ReplyDelete
  14. Već sam rekla kako mi je odlično :DDD

    ReplyDelete
  15. Interneta mi je nestalo i ne znam jel se uspio poslati moj komentar. Ako nije, ponovit ću: odlično si napravila ovaj Sugar Skull, jako ti je lijepo ispalo :)
    I jako mi je drago da ti se sviđa fotić, znaš da sam tu ako trebaš bilo što vezano uz njega. Kolegice po fotiću :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije se bilo dakle poslalo, sad sam ispala idiot :D A sad još veći jer pričam sama sa sobom! :D

      Delete
    2. Hvala! Super je fotić za početak, i hvala na svim savjetima :) Hahah baš sam se nasmijala na ovo, nisi ispala idiot, tak i ja često pišem, ispadne još gore kad ti se komentar pošalje pa ti onda pišeš još dva haha

      Delete
  16. Komentirala sam već ovo, ali došla sam vidjeti još jednom. :D Predobro je i svaka ti čast! :)

    ReplyDelete
  17. Predivno! Fotografije su odlične *-*

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig