Garnier Moisture Match krema za suhu kožu (dry to very dry skin)

11 comments

Iako je ova krema u naše trgovine došla početkom prošlog ljeta ja sam ju isprobala tek početkom ovog ljeta (kojeg ustvari ni nije bilo :D). Uvijek sam koristila obične hidratantne kreme, bez nekih drugih namjena, a koža mi definitivno nije bila u dobrom stanju. Ono što želim reći, kad god bih stavila puder nakupljao bi mi se u svim mogućim boricama i kao što sam već puno puta na blogu spomenula, oko nosa i brade bi mi se skupljale "mrvice" (tzv. brašno :D).


Više nisam znala što bi, a, (mada ne bi trebalo biti tako), uvijek mi je žao dati novce na preparativu (u biti je veliki razlog tome što mi nikad ništa ne pomogne, a sve je skupo pa ne želim bacati novce, a u mom gradu testera preparative - nema), no odlučila sam kupiti Garnier kremu za suhu kožu jer je bila među jeftinijima i dosta je hvaljena.
Neću vam pisati o ambalaži i samom pakiranju jer to vidite na fotkama, mogu jedino reći da je doziranje super jednostavno i rijetko (možda jednom) mi se dogodilo da izleti previše proizvoda. Super je i to što kad "potrošite" kremu možete ju škarama prerezati po pola i naći ćete još puno kreme koja se može koristiti.

Tekstura je vrlo gusta, bijele boje te je dovoljno jaaako malo za premazati cijelo lice (a dosad sam za to uvijek trebala puno proizvoda iskoristiti). Ne upija se baš brzo, rekla bih jedno 5-10 minuta da se potpuno upije u kožu. Nakon kreme se dosta i sjajim što meni ne smeta jer mi se inače lice ne sjaji nimalo, nikad nije, a sad imam onaj dewy izgled :D No, da kažem ono najbitnije. Otkad koristim ovu kremu moje lice se preporodilo! Odlična je podloga za puder jer primer ne koristim. Nema više onih mrvica oko brade i nosa (ili se pojave nakon dugog nošenja pudera), manje mi se puder uvlači u borice, nemam onaj osjećaj neke težine na licu i osjećam da mi koža diše. To je sve što sam željela, više za tu cijenu ne želim ni tražiti.

Miris je relativno intenzivan, no vrlo fin, ponekad mi paše, ponekad baš i ne samo zato jer je dosta jak, ali on brzo ishlapi pa nije problem.
Cijena ove kreme je ovisno od trgovine do trgovine od 50 do 55 kn, a ja sam svoju uzela na sniženju za samo 20 kn, sad mi je žao što ih nisam pokupovala sve jer su se rasprodale :( :D

Hvala na čitanju,
Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 comments:

  1. Ah, evo upravo danas se ne mogu načuditi koliko mi je koža dehidrirana i stvarno mi to više ide na onu stvar je mi je koža masna kao mast! I onda u kombinaciji s dehidriranom kožom, pa poludit ću! I baš mi je puder istaknuo te tvoje mrvice :D Ali možda bi mi ova krema bila preteška, kupit ću dns Balein Aqua serum za ekstra kick hidratacije. No super da je tebi krema super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masna kao mast, hehe :D O Baleinom serumu čitam već dugo, ali ga uvijek preskočim, možda sad i ja probam s time jer mi je koža u već puno boljem stanju nego prije.

      Delete
  2. Imam zelenu iz ove linije i užasna mi je - sva se zasjajim (i više nego inače). mojoj koži uopće ne odgovara, ali eto, za suhu bi možda mogla biti dobra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čula sam ne baš pozitivne komentare za ostale kreme, ali za ovu rozu dosta dobrih tako da očito ovisi :/

      Delete
  3. Imam ovu kremu i koristim je kao podlogu kad se šminkam. Potpisujem sve što si napisala! :)
    Post o istoj sam spremila pre par dana pa ću uskoro objaviti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako i ja kao podlogu, ponekad stavim i navečer :)

      Delete
  4. Imala sam plavu iz linije i nekako sam ostala podijeljenih dojmova, niti sam odusevljena niti me razocarala, ali zao mi je da nisam probala zelenu jer bi mi bolje odgovarala vjerojatno. :) Meni je isto prakticna ta tubica. :) Nisu lose kreme za te novce, slazem se!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uvijek stigneš probati hehe :)
      Ja sam jako zadovoljna učinkom za tu cijenu.

      Delete
  5. Probala sam tester ove kreme i ono jedno nanošenje bila je sasvim ok. Meni je najvažnije da koža ne reaguje crvenilom, što nije, ali nisam na kraju kupila. Možda nekad :)

    ReplyDelete
  6. Ja sam svoju također ulovila na popusti.. uzela sam onu plavu... zasad sam zadvoljna :D

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig