Moment Matte ruž (Offertissima)

18 comments
U zadnjem "New in" postu, među ostalim, objavila sam i fotku Moment Matte ruža koji je kupljen u Offertissimi te je zainteresirao mnoge kao i mene. Vidjela sam mat ruževe i, čini mi se, ruževe satin finiša mada ne znam jel tako piše i na njima. Nemaju jako veliki izbor nijansi, ali sam pronašla crvenu, narančastu, rozu, nude, ostalih se ne sjećam...


Dolazi u crno-sivo-prozirnoj ambalaži od plastike koja nije kvalitetna, ali nije mi ni puknula otkad ga imam. Ruž je stvarno odlično pigmentiran, iako je mat ima malo sjaja (mrvu kao glossy finiš), i to tek na usnama, na swatchu je skroz mat. Ako želite da bude baš mat - poljubite maramicu :D Boja na mojim usnama je između neon narančaste i crvene, uživo izgleda puno kričavije i bolje nego na fotkama. 


Naneseno u jednom sloju ;)

Kako izgleda na meni ---> zanemarite umorne oči i lošu kvalitetu fotke :D

Dugo traje i čak nakon skidanja ostavlja trag, što može biti i dobro i loše. Moram napomenuti da se pigmentiranost razlikuje među ruževima. Npr. ja sam uzela baš tu narančastu nijansu jer je bila jako pigmentirana, roza je isto, no njih imam puno, a nude nijansa je slabija. Moja sestra je uzela taj i ipak ga nosi svaki dan jer je za to odličan. Dakle za cijenu od 8 kn za 4g proizvoda svakako se isplati ;)

Hvala na čitanju,
Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

18 comments:

  1. hmm, dobronamjerna preporuka testiraj ruž sa zlatom da vidiš sadrži li olovo. ja se osobno nebu usudila stavljati na usne nešto upitne kvalitete kao što je kozmetika u offertissimi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za to nisam ni čula, hvala :D Meni pri kupnji uopće nije bio problem to što je iz Off., kad sam bila mlađa kupovala sam vrlo sličnu kozmetiku brenda Carlo di Roma i znam da su koristile i starije žene i svi mogući u to vrijeme, nikom ništa nije bilo, a godinama smo ju koristili. Ni s ovim ružem nisam primjetila ništa drugačije u odnosu na "kvalitetne" ruževe.

      Delete
    2. ako ruž potamni onda ima olova. svakako probaj. nemam ti namjeru prodike držati nikako, samo prijateljski savjet :)

      Delete
    3. Ma daaaj nisam ni shvatila kao prodiku, drago mi je što si mi napisala jer ja za to nisam ni znala :)

      Delete
    4. Olovo imaju i skuplji ruževi, tipa Loreal, Maybelline, čak i neki YSL, ovisno o nijansama...Sjećam se da sam davno radila taj test sa zlatnim prstenom i svi ruževi koje sam tada imala su pocrnili, neovisno o cijeni i brendu... Inače, baš mi se sviđa nijansa, totalno je ljetna :)

      Delete
    5. Ma daj? Mislim, ne čudi me, danas (nevezano uz to) jeftini proizvodi znaju bit bolji i kvalitetniji :D

      Delete
  2. Sviđa mi se nijansa i lijepo ti pristaje ;)

    ReplyDelete
  3. Nijansa je super, volim takve kričave :D I lijepo si ga namazala!

    ReplyDelete
  4. Super ti stoji ova boja, baš ti živne lice!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, nije baš my cup of tea, ali valjda ću ga nositi preko ljeta :D

      Delete
  5. Baš ti super stoji ruž... i slažem se s tobom da... meni uopće marka nije bitna ako je proizvod dobar... :) Mnogi ne bi kupili ovo samo zato jer nije drogerijski..ja imam isto jedan njihov ruž i par lakova , i potpisujem da su ok!! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala. Isto imam lakove koji su mi super za te novce. Znam da mnogi neće kupiti, ali kod mene tog nema, jednostavno vjerujem toj Španjolskoj kozmetici jer kažem koristila sam već :D

      Delete
  6. Vau 8 kn :O Ali iskreno, nekako sam u strahu probati ga..naravno da cijena ne jamči kvalitetu, no ipak :/ možda se predomislim jer stvarno divno izgleda i super ti stoji :)

    ReplyDelete
  7. Ruž je predivan i divno ti stoji :D Volim Moment lakove za nokte, a ruževe još nisam probala, ali za tu cijenu moram nabaviti koji :D

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig