Makeup Revolution proizvodi (grupna recenzija)

20 comments
Prije otprilike 3 tjedna, mogli ste vidjeti na mojoj facebook stranici da sam objavila fotku paketića s Makeup Revolution kozmetikom kojeg su mi poslali s našeg web shopa - pink pande. MUR je još uvijek relativno novi brend i zbog toga sam odlučila sve što sam dobila recenzirati odjenom, u istom postu. Tako će više proizvoda istog brenda biti na jednom mjestu i lakše ćete se odlučiti što kupiti, a što ne. Dakle, meni je na adresu stigla paleta pod nazivom "Acid Brights", sjajilo "Hot", sjajilo i ruž u jednom (Lip Power) u nijansi "Can't Escape Me" i lak za nokte (Glitter) u nijansi "Key Largo". Pa krenimo.


Makeup Revolution (Redemption) "ACID BRIGHTS" paleta sjenila 
Ambalaža ove palete je crna s prozirnim poklopcem tako da možete vidjeti sve nijanse, napravljena je od plastike, ali je svejedno vrlo čvrsta i, na svu sreću, lako se otvara. Ako ju nosite sa sobom npr. u torbi neće vam se sama otvoriti i tu nemate brige. Paleta sadrži 12 sjenila, 9 ih je mat (ili s mrvu sedefastog odsjaja), a 3 su shimmeraste. Pigmentiranost je osrednja, ako želite dobiti boje kakve su i u ambalaži morate obavezno staviti na oči dobru bazu, preporučam neku bijelu. To može biti bijela olovka za oči malo otopljena pod upaljačem, bijelo kremasto sjenilo, bijela boja za lice, bijeli korektor, što god imate. Tako će se nijanse pojačati i duže će vam trajati na kapcima. Paleta ima 14g, a cijena joj je 45,90 kn. Možete ju kupiti ovdje.


Ako ste primjetili, a sigurno jeste jer se o tome puno govorilo, Makeup Revolution palete su nastale prema nekim skupljim, popularnim paletama i govori se da su dupe za njih. Tako je ova dupe za SLEEK "Acid" paletu koja je valjda najpoznatija paleta s kričavim sjenilima, a ja ju imam. Pa sam odlučila i malo ih usporediti. Odmah ću reći da je MUR paleta izuzetno dobar dupe i ako si ne možete priuštiti Sleekovu (iako ni ona nije puno, od 70-100 kn) ili ako želite imati dvije iste palete, svakako uzmite ovu :D No ako vam ništa od toga nije bitno i jednostavno želite bolju paletu, uzmite Sleek "Acid". Prilažem vam fotku sa swatchevima obe palete, imajte na umu da su sve boje nanesene na Essence Colour Arts bazu za oči i da sam MUR sjenila morala stavljati i do 4x da bi dobila ove nijanse, a Sleek sjenila eventualno 2x. Fotke swatcheva su mi malo mutne, ali nadam se da se dobro vidi i boje su uživo kričavije i npr. narančasta nema nimalo ciglaste u sebi kako izgleda na mojoj slici. Ako vas i to zanima, najpigmentiranija sjenila (u obje palete) su mat neon narančasto, mat neon rozo, shimmerasto svijetlo plavo i shimmerasto srebrno, dok je najmanje pigmentirano mat bijelo i neon žuto.

Makeup Revolution Lip Power "Can't Escape Me" ruž/sjenilo za usne
Lip Power nije običan ruž za usne jer s druge strane sadrži sjajilo. Dolazi u plastičnoj ambalaži, poklopac ruža se lako otvara i zatvara i nijednom mi se nije otvorio u torbici onako sam od sebe. Ruž izlazi na normalan princip te sjajilo ima aplikator što je po meni najbolja opcija za to. Nijansa koju sam dobila je prava za mene, hihi. Ruž je baby roze nijanse, mat, ali ne potpuno, ima onako satin finiš, odlično je pigmentiran, dovoljna su svega dva nanosa (predlažem da prije na usne stavite labelo, poljubite maramicu :D i onda stavite puder/korektor, tako ja radim uvijek, s bilo kojim ružem, i to mi apsolutno odgovara) i imate krasnu boju na usnama.


Dosta je svijetla nijansa pa pripazite što se tog tiče jer ako ste vrlo svijetle puti može vas isprati (a ja sam na to navikla i volim nude pink nijanse), a ako ste tamni može izgledati, hmm, Jersey Shore-aski :D Nisam primjetila da se uvlači u usne ili da ističe njihovu suhoću, što je super. Sjajilo je pak puno više nosivo. Paše svakoj puti jer je nijansa onako prirodno roza (boja usana većine) s mrvu shimmera koji se na usnama skoro ne vidi. Lip Power sadrži 4g, cijena je 39,90 kn, a možete ga kupiti ovdje.
Na fotki ispod je swatch ruža, swatch sjajila i kombinacija, tj. sjajilo preko ruža :)


Makeup Revolution Lipgloss "Hot" sjajilo za usne
Radi se o običnom sjajilu za usne koje ima svoj aplikator i njime se najlakše i nanosi. "Hot" je crveno-rozasta nijansa s malo shimmera, vrlo je prirodna i prilagodi se skoro svim usnama jer je vrlo slična našoj prirodnoj boji usana. Fino miriši i ne lijepi se. Može potrajati dugo ako ne jedete i ne pijete, inače ga naravno treba nadodati.


Cijena je prava sitnica (14,90 kn). Kupiti ga možete ovdje.


Makeup Revolution Glitter "Key Largo" lak za nokte
"Key Largo" je proziran lak sa sitnim tirkiznim glitterom. Obožavam tu boju i obožavam glitter, ali sam davno prestala kupovati takve lakove jer se jako teško skidaju. To je slučaj i ovdje, ali me ništa ne čudi jer kažem SVAKI lak s glitterom je bio noćna mora za skinuti.


Ako ih vi koristite, MUR je jako dobar izbor; boja je prekrasna, lak dugo traje, glitter je sitan, ali ima i krupnijih koje trebate izbirkati aplikatorom ako se ne uhvati sam jer ih je puno manje u odnosu na sitne šljokice, kad se stavi na jednobojni lak izgleda savršeno... Još jedan plus je to što se osuši u roku 20 sekundi! Cijena je 14,90 kn, a možete ga kupiti ovdje. Nažalost nemam njegovu sliku swatcha, ali vidite kako izgleda na linku koji sam stavila.

Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

20 comments:

  1. Kakve boje,senki!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :D

    ReplyDelete
  2. Ovo nisu nijanse koje bih ja nosila, mislim na sjenila, ali ja bih uvijek odabrala Sleek, jer mi se više sviđa pakiranje a i obozavam teksturu njihovih sjenila. K tome, koštaju do max 75kuna tako da ne bih požalila ni lipe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A u biti nije max 75 kn, zato sam i napisala do 100 kn jer kad naručuješ s pink pande izađe te oko 100, ne znam točno koliko :D Inače, Sleek sjenila su mi najbolja, bolja i od Urban Decay.

      Delete
  3. Ja apsolutno nikad ne nosim ovakve sjene, ali vidjela sam šta ti radiš sa neon nijansama i oduševljena sam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, hvalaaa ti :D Ja se volim igrati s neon bojama, ljeti često navečer stavim neku ludu boju, ali kombiniram s crnom :D

      Delete
  4. Slike su ti divne, a paleta....aaaaaaaaa, ja sam se zaljubila! :D

    ReplyDelete
  5. Paleta je fenomenalna!
    :D

    ReplyDelete
  6. Volim lude boje, ali ove neonske mislim da bi čak i kod mene stajale poprilično neiskorištene. Ne vidim u postu kako su ti se držala na kapcima (ako mi je promaknulo, sorry). Ja sam malo razočarana po tom pitanju...

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ja već vidim da će bijela brzo nestati, a ostale sigurno neće jer češće uzimam Sleekovu. Vidim da to nisam napisala, ja sam se šminkala za po doma i u biti mi je trajalo dok sve nisam skinula, nz sad točno koliko, oko 5 sati sam nosila možda (ali uvijek sam imala i običnu bazu i bijelu da pojača nijanse).

      Delete
  7. Boje su odlične, ali ne znam koliko bi ih nosila :D Možda uz nekakve jednostavne odjevne kombinacije :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja uglavnom nosim crno-bijelo pa ne mogu baš fulat hehe

      Delete
  8. Boje su odlične, ali bih uvijek odabrala Sleek. Imam jednu drugu MUR paletu i iako je jeftinija, meni nije ni blizu Sleeka koji je i dalje izuzetno povoljan brand.
    Žao mi je što nema swatcha laka jedino, a ruž/sjajilo mi je baš lijepa boja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sleek je jedan prekrasan brend i žao što imam samo dvije palete, ali stignem.

      Delete
  9. Meni se pak ruž najviše sviđa, baš je lijepa nijansa :D

    ReplyDelete
  10. Razmisljala sam da kupim redemption paletu, upravo zbog boja koje su mi odlicne za ljeto. Vec vidim najmanje 10 makeup kombinacija. Super post! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mslim da nećeš požaliti ako uzmeš. hvala :)

      Delete
  11. sad sam tek vidla onaj komentar.... yup, sleek je bolje pigmentirana i mislim da ću ipak nju uzet :)

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig