MAC ruž - Flat Out Fabulous

20 comments
U zadnjem postu sam na usnama imala jedan preeekrasan ruž, a radi se o MAC-ovom Flat Out Fabulousu iz Retro Matte kolekcije, no sad je i u stalnoj ponudi, što me uopće ne čudi s obzirom na to koliko brzo se rasprodao.


FOF ima, očekivano, mat formulu i kad kažem mat onda je to stvarno mat, bez imalo sjaja. Dolazi kao i svi MAC ruževi u klasičnoj crno srebrnoj ambalaži koja je jako kvalitetna i čvrsta što svakako cijenim :D


Nijansa je vrlo posebna i rijetka te sam zbog toga i odlučila uzeti baš nju. Rekla bih nešto između tamnije roze i ljubičaste. I upravo mi je bilo bitno to da se vidi ljubičasti ton [<3]. Jako je pigmentiran i nije potrebno puno prelaziti preko usana da bi se dobila boja, ali ipak je riječ o mat ružu koji je malo suše teksture pa ćete zbog opreza da vam ne ode van ruba usana morati odvojiti koju minutu više nego za ostale ruževe kako bi ga precizno nanijeli. To je po meni jedina mana ovoj nijansi pogotovo ako imate nedorečene usne (tako ja svoje zovem jer je gornja puno tanja od donje pa često izgledam kao klaun s tamnijim ruževima :D). Moram napomenuti i da mi NIMALO, ali baš nimalo ne isušuje usne. Stvarno je ugodan za nošenje. Nije slučaj kao s nekim Illamasqua ruževima :S


Što se tiče njegove trajnosti, za primjer, stavila sam ga oko 17h, a u 22h je bio skoro netaknut što je super jer sam navikla da mi čak i MAC ruževi relativno brzo kliznu s usana. Cijena ruža, ovisno o mjestu kupovine, kreće se od 90-ak kuna do 160-ak.


Dosta nijansi iz Retro Matte kolekcije više nije limited edition pa ako vas zanima koji su to, potražite na netu. Ja si želim nabaviti još samo Steady Going koji mi je jedan od najdivnijih ruževa koje sam ikad vidjela, ali nisam sigurna jel opet dostupan jer ga na MAC-ovoj stranici nema, a dobila sam informaciju da se vraća u prodaju. Uglavnom, svakako preporučam FOF jer je prelijepa nijansa koju nećete tako lako naći i vidjeti na svakoj drugoj curi, a i trajnost mu je odlična.

Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

20 comments:

  1. imam ga i obožavam :)
    upravo ta posebnost nijanse je ono čime sam ja sebi opravdala kupovinu, a kako sam izuzetno zadovoljna postojanošću, kupila sam ubrzo i relentlessly red iz iste linije ... po mom mišljenju svojom dugotrajnošću opravdavaju cijenu od 20€, što ne bih rekla za njihove ruževe iz ostalih linija....ali to je sad već drugi par rukava :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako i ja :) Nije mi žao dati za MAC ruževe jer ja u biti njih kupujem zbog nijansi koje ne mogu pronaći u nijednom drugom brandu. Kad si ti kupila, taaako se nadam da će Steady Going biti opet u prodaji.

      Delete
    2. Koliko sam vidjela kod temptalie, ta retro matte kolekcija/linija je od prošle jeseni u stalnoj postavi..ali ne znam da li baš sve nijanse...?-kakogod, ja sam svoj RR kupila prošli tjedan, a kako sam još sutra i prekosutra u Grazu, ako želiš mogu ti pogledati ako je SG kojim slučajem ovdje dostupan...? :)

      Delete
    3. Znam da neke nijanse jesu, ali kao što kažeš ne znam za sve. Jedna cura ide isto u Graz ovih dana pa je rekla pogledati mi, ali možeš i ti za svaki slučaj, ako ti bude usput hehe, hvala! :D

      Delete
  2. ovaj ruž stvarno na svakom izgleda različito izgleda :)))
    imam i volim, nosila sam ga skoro cijelu zimu, a i sad često posegnem za njim :)
    no srećom, ja nemam problema s nanošenjem, nanesem ga iz prve :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa blago tebi, ja se baš namučim da pogodim točno usne, uvijek mi na krajevima malo ode van, al one su krive, ne ruž :D

      Delete
  3. prekrasan je, bit će jedan od mojih sljedećih MAC ruževa :)
    i ja imam nedorečene usne, kako si to lijepo rekla :D i spas su mi olovke za usne. više mi to nije to bez njih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I treba, svakako nabavi ako ti se sviđa nijansa. Olovke uopće ne koristim, najveći razlog je što mi se ne podudaraju s nijansama ruževa, tj nema ih za kupiti, ali definitivno NYX ima dobru ponudu i kad budem kupovala olovke uzeti ću njihove :)

      Delete
  4. Fofić je baš popularan, super je nijansa!

    ReplyDelete
  5. Fora boja :) Imala sam samo jedan MAC ruž, Divu, i prodala sam ju jer mi je jako isušivala usne, a nije mi ni trebala kad malo bolje razmislim. I nije mi žao jer vjerujem da ću s vremenom sigurno opet nabaviti neki Mekić :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divu sam si htjela kupiti pred Božić, prekrasna je. Odustala sam jer crvenih ruževa koji mi se sviđaju ima za kupiti i u drogerijama (npr. Rimmel Kate Moss mi je lijep), a i ne nosim ih baš. Sad imam samo jednu crvenu olovku i jedan ruž hehe.

      Delete
  6. Jako lijep Mekić, ne znam da sam ovu boju vidjela igdje drugdje :)

    ReplyDelete
  7. FOF mi je najdraža MAC kupovina :) Ja taj ruž toliko volim da ga ponekad samo gledam i gledam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah, mogu ti reći da i ja! Ali ne samo njega već sve draže ruževe koje imam (Illamasqua, NYX, MAC) :D Bar 2-3 puta u tjednu otvaram i gledam XD

      Delete
  8. Još uvijek nemam ni jedan MAC ruž , ali prvom prilikom kad budem u BG sigurno ću imati :-) Ovaj je super super :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blago tebi, kud ćeš kupiti nešto vidjeti ćeš i trgovinu :D Ja još nikad nisam bila, a nisam baš sigurna ni da ću ikad ući tamo XD

      Delete
  9. Replies
    1. Meni i tebi se uvijek sviđaju slični ruževi kolko sam skužila :D <3

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig