Wet n Wild COVERALL tekući puder

7 comments
Wet n Wild je tek nedavno stigao u Hrvatsku te sam dosad probala samo ruževe i njima sam oduševljena. Onda su počele kružit priče o njihovom tekućem puderu pa sam ga i ja odlučila testirati.
Dolazi u jednostavnoj plastičnoj/gumenastoj (ne mogu se sjetit naziva za to XD) ambalaži što mi je čak bolje nego da je staklena, iz razloga što ovako uvijek iskoristim svu podlogu (tako da pred kraj prerežem tubicu po sredini). Jedina mana joj je to što je rupica iz koje puder izlazi veća nego što je inače na puderima pa ponekad izađe više količine nego što želite.



Postoji jedno 7 nijansi i vjerojatno ćete pronaći sebi odgovarajuću, pogotovo jer sam i ja :D (moja je najsvjetlija - Fair.) Daje srednje prekrivanje i kao što sam već negdje pročitala, ima jednu osobnost koja mi se jako sviđa :D Ako vam nije prekrio dovoljno, možete ga nanijeti u još jednom sloju, a da ne izgledate zažbukano. Meni je uglavnom potreban jedan sloj i onda još malo na području gdje imam više prištića i crvenila. Trajnost mu je isto tako odlična, nanijela sam ga u podne, a do 20h se nije puno obrisao, s tim da sam bila doma cijelo vrijeme i dok sam bila na kompu dražala ruku na bradi ili obrazu :D No to me ništa nije neugodno iznenadilo jer mi se za to vrijeme i bilo koji drugi puder obriše na istim mjestima. Cijena pudera je oko 40 kn, koju kunu manje, te ga možete kupiti u odabranim dm-ovima.
Pošto ja imam suhu/normalnu kožu moje lice se naravno nije zamastilo pa vam o tome ni ne mogu puno tog reći :(
Uglavnom, preporučam ovaj puder i sigurna sam da će za nadolazeće toplije mjesece bit još bolji izbor.


Stavljam vam fotku na kojoj sam bez pudera (NEMOJTE se uplašit :D) i s njim.
Btw sunce mi je išlo u oči pa žmirkam :D


Jel ste i vi probale ovaj puder ili čekate još par recenzija? :D

EDIT: (26.4.2014.)Nakon puuuno korištenja ovog pudera nakon recenzije, ipak moram promijeniti svoje mišljenje. Slabo mi prekriva ono što treba i trebam ga staviti stvarno dosta da bi na nešto ličilo. Ostajem pri tome da puder nije loš i za nekoga s boljim tenom može stvarno biti pun pogodak, ali ako imate većih problema s licem, kao npr ja, ne preporučam ga. Na slici gore je očito bio dobar dan za moj (loš) ten :D

Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. Čekam još par recenzija, ali se čini super.

    ReplyDelete
  2. Istina da je rupica premala i nekad izadje dosta proizvoda.
    lijepa si mi jako!! Bez i sa puderom!

    ReplyDelete
  3. Izgleda savršeno :) Već sam čitala o ovom puderu slične pozitivne utiske i stavljam ga na listu za isprobavanje.

    ReplyDelete
  4. o super mi se čini puder! svakako ću obratiti pažnju na njega :)

    ReplyDelete
  5. sviđa mi se kako djeluje na tvom licu, tj. lijepo ga i prirodno izjednači
    vjerojatno nabavljam kao i sve od WnW :D

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig