Illamasqua Fable ruž za usne

2 comments

Fable je ruž koji najviše želim otkad sam se "upoznala" s Illamasquom. Ipak, prvi koji sam kupila bio je Immodest, i to zato jer ovako skupu kozmetiku (ne odnosi se na palete i pudere) kupujem samo preko foruma za manje cijene :) Iako mnogima ne paše tekstura Illamasqua ruževa ja se ne dam i neću odustati od njih, štoviše, ni nemam nekih problema s njima :D

Fable je krasna koraljno roza nijansa, vrlo posebna i sigurno nećete često naletjeti na ruž ove boje. Kao i svi (osim nove kolekcije) Illamasqua ruževi, ima mat finish, dosta je suh te zato i težak za nanijeti. Netko ga jednostavno mora stavljati kistom, ali ja i dalje nanosim direktno iz ambalaže i po potrebi nešto popravim. Na usnama nije suh i ljepljiv kao Immodest, I. je lošije teksture definitivno. 


Na ruci je nijansa tamnija nego na usnama, na njima je još i kričavija :)

Količina koju dobijete je 4g i sigurno ćete ruž imati jako dugo makar ga koristili svaki dan. Nevjerojatno je pigmentiran i zato ga ne treba stavljati puno + Illamasqua ruževi najvjerojatnije su najdugotrajniji ruževi ikad. Trebate ga ponoviti tek nakon negdje 4 sata i i to ovisi što radite taj dan :D Moram i napomenuti da u usporedbi s Immodestom je manje postojan. Cijena je 160 kn i možete ga kupiti u Illamasqua trgovini u Zagrebu ili Mullerima koji drže Ill. :) 


Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig