Benefit POREfessional baza za lice

19 comments
Ovo mi je prva Benefit kozmetička stvarčica koju sam ulovila na forumu za probu. Moja dolazi u mini izdanju od 7.5 ml, a original sadrži negdje 22 ml. Kao i sve od Benefita, ambalaža je preslatka, a mene to uvijek privuče da isprobam proizvod :D Rekla bih da je ovo čak najpopularnija i najpoznatija baza među beauty svijetom pa pročitajte moje dojmove.



Dakle dolazi u gumenoj tubici s malim otvorom pa vam sigurno neće pobjeći van više no što trebate. Baza je onako krem boje, ali čim se stavi na lice i izblenda postaje prozirna.
Teksturom je glatka i svilenkasta te se najbolje nanosi na lice utapkavajući, a i inače imam osjećaj ako nešto želim prekriti da trebam utapkavati, a ovdje želimo popuniti pore, zagladiti kožu i stvoriti bar malo onaj blur efekt. Baza se nanosi prije makeupa (ja sam ju stavljala poslije dnevne kreme), ali se može nanijeti i naknadno na makeup ako želimo zagladiti neki dio na licu. Ja nemam jako proširene pore, no cilj mi je bio vidjeti jel ću uspjeti zagladiti one dvije "bore" što idu od nosa do usana u koje se puder voli uvlačiti :D Dok sam na prijateljici isprobala baš kraj nosa gdje ima dosta proširene pore.


Prvo sam napravila test za svoje "bore" tako što sam na jednu nanijela bazu, a na drugu ne. Nakon 4 sata, razlika se nije primjetila, a obe bore su bile izražene, one pore koje imam vidjele su se kao i inače. Kao što sam već rekla, na prijateljici sam također isprobala bazu baš na mjestu gdje ima par vrlo uočljivih pora, čekale smo neko vrijeme da vidimo hoće li se što dogoditi i - ništa. Jedina dobra stvar koju mogu reći za ovu bazu je to što ne isušuje kožu kao što mi ju je isušio Garnier Blur. Znam da većini ova baza odgovara, ali ja se nisam u to uvjerila :(
Cijena za 7.5 ml je oko 80 kn, a za 22 ml oko 250 kn. Može se kupiti u nekim zemljama u Europi, znam da mnogi kupuju u Njemačkoj, a na netu još nisam pronašla trgovinu koja šalje Benefit u Hrvatsku ili je poštarina jako skupa.

Jel ste vi isprobale ovu bazu i da li vama odgovara?

Hvala na čitanju,
Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

19 comments:

  1. Nisam je probala,ali je jako želim isprobati jer imam ogromneee pore oko nosa i na obrazima.Uglavnom su je svi hvalili pa sam se nadala da čini čuda,mada možda mi je bolje novce potrošiti na Clinique pore refining,cijena im je slična a ima bolje ocijene na netu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ako su ocjene takve onda možda i bolje da uzmeš tu. Ja sam za ovu bazu pročitala par recenzija u kojima cure kažu da je ok i dobra, ali u biti se ne vidi baš neka oduševljenost :D A naravno bilo je i onih gdje su baš zadovoljne.

      Delete
  2. Nisam isprobala ali sam stvarno čula da je super, tako da si me sad ful razočarala! Ali hvala, neću više toliko patiti za njom :D Mene zanima i onaj Porefessional matirajući puder, čula sam da je odličan - tj. vidjela u videima od missglamorazzi. Bila bih jaaaaaaako ljuta da dam 250 kn za ovo i da ne vidim nikakvu razliku :/

    ReplyDelete
  3. Ja je imam i kod mene se vidi razlika jer ja nemam jako proširene pore. Također, ako želiš nekakav blur efekt i popunjavanje pora, morati ćeš je bome nanjeti u većoj količini i to isključivo tapkanjem, inače nikakve koristi od nje. :D Ja je koristim samo na nosu pa mi dosta dugo traje, no s obzirom da se mora koristiti veća količina, ne znam koliko bi to dugo potrajalo da se koristi na cijelom licu. Ja je ne bih ponovno kupila zbog previsoke cijene, a premale količine proizvoda. Ja sam zadovoljna, ali sljedeći put ću uzeti NYX Pore Filler. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma već sam ju proslijedila curi koja ju je htjela probati, meni stvarno nije napravila nikakvu razliku na licu, ali ni ne trebam takve baze, time se nekako nikad nisam zamarala tako da sam ovo uzela više za probu jer mi se ukazala prilika da kupim mini size :)

      Delete
  4. ne znam baš, imam par baza iste namjene i što se mene tiče - ne rade ništa... koža je strašno glatka na dodir ali vizualno baš ništa ne vidiš :(
    ali ovo pakiranje je preslatko, apsolutno si u pravu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma mislim da to i tak uglavnom vidimo samo mi, kao da drugi promatraju naše pore :D Ali tko zna, možda bih drukčije razmišljala da imam jako proširene...

      Delete
  5. Nisam isprobala ali bi svakako željela :).

    ReplyDelete
  6. Čitala sam vrlo različite recenzije za ovaj proizvod i žao mi je što tebi nije ništa učinio :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda i bolje, da ne dolazim u napast kupnje one od 250 kn :D

      Delete
  7. Ambalaža je preslatka, ali ako baza ne radi što bi trebala, džaba joj slatka ambalaža :D Nisam probala ovu bazu, ali sam čitala dosta pohvala i žao mi je što ti ne odgovara.

    ReplyDelete
  8. šteta baš sam ju gledala i zanimamlo me kako reagira nakon par sati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A kad su različiti dojmovi nisam sigurna što da mislim, meni nije baš ništa napravila, jako sam se razočarala. Ono, promjena ni odma, ni nakon 3 minute ni nakon 3 sata.

      Delete
  9. ja sam ga isprobala i na sebi nisam nista primjetila.. pokusala sam 'blurati' pore, jednu boru na celu te par kraterskih oziljaka od akni i cak sam izbliza slikala prije i poslije i baaas nista! mami sam probala na dosta dubkoj bori i tu smo uspili primjetiti razliku.. srecom sam uzela malo pakirnje.. uglavnom preskup proizvod za bez vez rezultate! jesi mozda probala loreal miracle blur? to zelim isprobati..

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig