Alicia da Silva kistovi

6 comments
Dugo sam tražila dva kista koja uglavnom nalazim samo u setovima - kist za usne i mali blending kist za waterline iliti nešto kao smudge brush. U Mulleru sam slučajno ugledala stalak s Alicia da Silva kistovima po pristupačnim cijenama, svaki kist je u svom omotu, ali zato postoji izložbeni primjerak za svaki od njih. Ugodno sam se iznenadila jer su mi se učinili vrlo kvalitetnima, npr plosnati za tekući puder mi se čini jako čvrst, ima gustu dlaku i mislim da bi mogao biti dosta dobar iako ne volim taj tip kista za nanošenje tekuće podloge (u ponudi su 3 različita plosnata, al taj mi je zapeo za oko) i kist za eyeliner, vrlo tanak aplikator i jaaako čvrst, oduševljena sam time što sam vidjela, ali pošto nikad nisam koristila tuševe u gelu još nemam razloga kupovat kist za nj. 


Da se vratim na kistove o kojima danas pričam. Oba imaju tanke i kratke drške što mi je super jer je tako lakše baratati. Aplikator (govorit ću tako) kista za usne je vrlo tanak i pomalo ide u špic na kraju, ne mogu točno reći jel je od sintetičke dlake jer se ne pere baš lako kao što sam navikla s takvom dlakom, a i na dodir kao da je pomiješana prirodna s umjetnom. Kako god, sasvim dobar kistić za nanošenje ruža, moja zamjerka je jedino veličina jer bi bilo lakše da je širi, no vidjela sam u ponudi širih kistova za usne samo su bili skuplji. 


Kist za sjenilo je ustvari sitna, sitna verzija blending kistova. Uzela sam ga za blendanje sjenila ispod waterlinea i super obavlja posao iako bi za moje manje oči bilo bolje da je još mrvu manji. Također ima više verzija tih malenih kistića, ali su ti isto skuplji. 
Kist za usne je bio oko 18 kn, a za sjenilo oko 20. Moja konačna ocjena bi bila 4/5 što je odlično za te novce, sigurna sam da ću ih kupiti još, onaj za tuš će prvi na red (cijena je od 25 do 30 kn, nisam sigurna) :D 


Jel ste vi isprobali Alicia da Silva kistove?

Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Imala sam njihov kist za puder u prahu i to je najgori kist kojega sam ikada kupila. Nenormalno je smrdio i to se ni nakon neznam koliko pranja nije smanjilo, dlake su ispadale i pri pranju i prilikom nanošenja pudera, užasno mi je grebao lice, ma katastrofa. To mi je bio prvi i zadnji njihov kist, ne znam da li su se u međuvremenu popravili kako sam ga ja kupila jos negdje 2011 ali ponavljam gori kist nisam imala, bio je upotpunosti neupotrebljiv :/. Drago mi je da tebi ova dva odgovaraju :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajmeee :D Ovi nemaju nikakvog mirisa, kao ni svi ostali koje sam vidjela, i baš sam isprobavala te velike za puder, tj sve sam ih probala i svi su mekani, očito su napravili neke promjene ili nam možda ne odgovaraju isti kistovi :D

      Delete
  2. Imam jedan kistić, možda prvi kist koji sam ikad kupila, za nanošenje sjenila, onako mali plosnati.. Uglavnom, nisam se nikad našla s njim i neki dan sam ga dala dečku tako da može s njim čistiti prašinu u kompjutoru :D Ali ja sam ga kupila davno davno, možda su se odonda popravili!

    ReplyDelete
  3. Kupila sam njihov kist za rumenilo i moram priznati da nikad nisam imala gori kist! Nakon dva dana sam otišla u Kozmo i kupila Ecotools kist za rumenilo i jako sam zadovoljna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajme nitko nije zadovoljan, a meni su baš dobri :D haha

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig