Urban Decay Naked 3 paleta

10 comments

Prije par dana pisala sam o Naked 2 paleti koja je već "izašla iz mode", a danas o novoj Urban Decay paleti - Naked 3. Iskreno, nisam ni pomišljala da ću je imati skoro, ali teta iz me obradovala i poslala mi ju <3 :)
Očekujte jako puno fotki, toliko je fotogenična da nisam mogla stat! :D


AMBALAŽA - kao i dvojka, čvrsta i kvalitetna, limenkasta ambalaža, također s reljefnim natpisom, ali u puderasto rozo zlatnim tonovima. Definitivno najdivnija od sve tri Nakedice, bar meni :D


SJENILA - 12 sjenila od kojih svako ima 1,3 grama i sigurna sam da će mi potrajati što mi se jako sviđa kod ovih paleta. Odlično su pigmentirana, a na očima traju i po 7 sati, pogotovo uz bazu. Od 12 nijansi samo 3 su mat teksture, meni dovoljno, u zadnje vrijeme sve više volim shimmerasta sjenila, ali ne onako "kineski" shimmerasta haha :D Najmanje pigmentirano i nešto drugačije teksture je sjenilo Dust, malo je praškasto, suho i ima dosta šljokica koje kao da ne pripadaju u sjenilo, ne znam kako to objasnit, ali takav je dojam ostavilo na mene :D Meni su najdraže nijanse Limit, Buzz i Trick, a mogu ubacit i Mugshot, ma sve bi :D

Swatchevi su mi vrlo loše ispali, nisam mogla bolje uhvatit shimmer nijansi :(

KIST/PRIMERI - uz paletu dobijete, opet, dvostrani kist, i to je još jedan razlog zašto obožavam ovo čudo od palete! Meni je kist skroz upotreljiv, s jedne strane je kao i u dvojci uži, čvršći, plosnatiji kist, a s druge je kist za blendanje, ali ne klasičan, malo plosnatiji i ravniji, ali i dalje fluffy kako treba bit za blendanje :D Osim kista dobijete i 4 male baze za kapke, isprobala sam samo jednu i stvarno sam ugodno iznenađena. Koristila sam ju na tri cure koje sam šminkala za svadbu i na sebi i svima je sjenilo trajalo cijelu noć!


CIJENA/GDJE KUPITI - cijena palete je oko 340 kn s poštarinom ako kupujete preko online trgovina (hqhair, lookfantastic, beautybay - gdje je nešto skuplja, ako je trenutno rasprodana, a vjerojatno je, čekajte :D), a u Sephori, bar odakle je moja (Amerika,) cijena je ravno 52 USD. Do prije par tjedana je i tamo bila rasprodana.


Ako imate dvojku ili jedinicu ili obje i razmišljate o tome treba li vam Naked 3 moj odgovor je da vam treba jer je drugačija od svojih prethodnica, baš prevladavaju roze nijanse kojih u prve dvije skoro pa nema.

Pozz,
Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Nemam što drugo za reći, osim da je prekrasna i želim ju jako :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam više poludila za tim paletama sad kad ih imam, baš sam zadovoljna :D

      Delete
  2. predivne slike, predivna paleta :) :)

    ReplyDelete
  3. Divna je! U prvi mah kad je izašla, nije me posebno interesirala, kao recimo dvojka, ali sad kako više o njoj čitam na naišm blogovima, tako sam postala uvjerena da nju prvo želim :)

    ReplyDelete
  4. Predivna je! Jedva ju čekam kad skupim lovu za nju haha :D

    Koji fotić koristiš? Slike su fenomenalne!!

    ReplyDelete
  5. Sretno! Ja uglavnom štedim kad nešto hoću kupiti, to je valjda i bolje jer zato nemam previše kozmetike i nepotrebnih stvari :)
    Hvala puno, fotke su mi jako bitne i jedva čekam da kupim neki ludi fotić, baš patim za dobrim slikama :D Sve je slikano mobitelom od dečka - Sony Ericsson Xperia S :)
    A kad slikam lookove koristim svoj fotić, Fujifilm S2980

    ReplyDelete
  6. Divotica. Ja bih si jednu Nejkedicu, eto čisto zato što ih toliko gledam i svi ih hvale, pa i meni treba :D Ali do tad još moram puno kasica prasica napuniti :D

    ReplyDelete
  7. Fotografije su ti preodilicne , a u paletu sam se ponovo zaljubila..:D

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig