Blagdanski New In #7

6 comments
Za početak, nadam se da ste se odlično proveli za doček Nove i da će nam ova 2014. godina svima biti bolja od prethodne. :)
Današnji post je new in sa stvarima koje sam dobila za Božić. Recenzije svih (ili bar većine) pisati ću tokom ovog mjeseca jer sam već sve isprobala i koristila. 




Essence umjetne trepavice (23 kn, dm) - vrlo vjerojatno 20. par ovih trepki u 4 godine :D Meni osobno jedne od boljih koje se mogu naći u mom gradu i vrlo su povoljne. Meni najviše trebaju za makeup lookove koje svako malo radim pa mi se ni ne isplati kupovat neke skuplje.

Essence Colour Arts baza za kapke (16 kn, dm) - odlična stvar za ono zbog čega sam ju i kupila, za stavljanje šljokica na oči i da ih dugo drži. 
Essence liquid ink tuš za oči (23 kn, dm) - zamjena za Eveline tuš kojeg nema kod mene za kupit. 
Maybelline Colour Tattoo sjenilo u nijansi 40-Permanent Taupe (40 kn, dm) - kremasto sjenilo koje već dugo pikiram, kupljeno za oblikovanje obrva.
MAC ruž u nijansi Myth (oko 150 kn, kupljen u Italiji preko jedne forumašice) - ovaj ruž želim već duuugo i napokon je moj :)))



Ostavljam vam da gledate fotkice ... :D


Juicy Couture Viva La Juicy parfem (50ml oko 700 kn, moj je kupljen preko jedne cure po dosta manjoj cijeni) - slatkasti parfem koji želim još otkad je izašao, poklon od dragog kao i ostalo na slici ispod (MAC ruž i traper košulja s kristalima iz New Yorkera koja mi je preeelijepa <3)



Pozz,
Stela :***
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Super mi je košuljica! :) Ovaj tuš i colour tattoo imam, i obožavam ih.. :)

    ReplyDelete
  2. Prekrasne stvarčice! sve mi se jako sviđa! ovaj Mac ruž ajme i ja bih voljela imati :D poklončići od dragog su krasni, koja cura ne bi voljela uživati u njima :)))) - volim kad se dečko potrudi :) ovo je zaista romantično :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :)))
      Istina, ja malo ubacim bubu u uho (malo više) pa nek on bira, al uvijek me iznenadi nečime, zna me haha <3 :D

      Delete
  3. Joj,zaljubila sam se u ovu traper košuljicu. Inače,divni noviteti.Iako,Viva La Juicy parfem mi je favorit! :D

    Pusa,T.

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig