Wet 'n' Wild - Think Pink

11 comments
Napokon i kod nas stigao W'n'W, malo kasnim, ali neka :D Dugo sam htjela probati njihove ruževe, a nijansu Think Pink pogotovo. Mogu se kupiti u određenim dm trgovinama, kod mene nažalost ništaaa :( , ali draga M. mi ga je poslala i time me jako razveselila :)


Ruž dolazi u plastičnom crnom/prozirnom pakiranju i dosta je klimavo, tj nekvalitetno. Mali dio viri van pa zbog toga treba paziti kako se zatvara i otvara, još ga nijednom nisam okrznula što ne vjerujem da se neće dogoditi :D Ruž ima 3,3 g. 
Think Pink nijansa je izvana i na većini swatcheva i opisa lijepa baby roza nijansa, ali ne onako hladna i nenosiva, dobro, kako na kome. Na meni (Revlon CS Ivory, ugl uvijek najsvjetlija moguća nijansa pudera) je nijansa drugačija. Dosta je tamnija, nešto kao moja prirodna boja usana, ali ružičastija i lijepša. Mogu ju usporediti s MAC Viva Glam Nicki i MAC Chatterbox ruževima, znači kako na većini (ovo se odnosi na fotke s neta) izgledaju ta dva ruža tako Think Pink izgleda na meni :D 
Što se tiče teksture, mogla bih reći da je ovo moja najdraža. Kao swatch na ruci je skroz mat, a na usnama mi je kremast, dosta lako se nanosi i ima sjaja, za nekih sat vremena postane skoro pa mat. Traje mi sigurno oko 4 sata i onda ga popravim. Definitivno jedan od boljih ruževa koje sam ikad probala. Cijena mu je svega nekih 23 kn. Svakako vam preporučam Wet'n'Wild ruževe!


Obrisano vlažnom maramicom i još vidite otisak :)

Kako izgleda na meni (lijevo prirodno svijetlo, desno blic, btw uživo je boja još malo jača)

Imate li vi koji W'n'Wild ruž i kakav vam je? Ja planiram nabavit još neke nijanse :)

Pozz,

Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 comments:

  1. Jako je lijepiiii :D jedva čekam da mi WNW dođe malo bliže da zaronim papke u njihov štand haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja bih jedva čekala, ovako mogu samo preko drugih :(((

      Delete
  2. Nemam ni jedan, ekam da se stiša sva bura oko Wet'n0Wilda pa da si u miru izaberem nešto :) Jako ti lijepo stoji ova boja, nježno i prirodno, odlično će ići sa svim onim tvojim šarenim kombinacijama na očima!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala , i ja mislim hehe, da ne bude uvijek presvijetlo :D

      Delete
  3. imam think pink i odlican mi je iako sam malo tamnije maslinaste puti :D imam i Sugar Plum Fairy koji mi je također divan i postojan uz jelo i pice oko 6-8h :D nisam probala dugotrajnije ruzeve,uz bok su mom omiljenom ysl-u ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onda je na tebi svijetal, moja sestra je tamnija od mene za koje dvije nijanse i na njoj je baš onak baby rozi :D I meni je uz bok MACu, čak i bolji, al ono MAC je MAC :D

      Delete
  4. Ako voliš tamniju nijansu, ne mnogo, preporučujem nijansu Rosebud iako nije ni ova loša.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne, ja volim svijetle nijanse :D Ali ova mi je najtaman, hvala svejedno :)))

      Delete
  5. Ej, i kod mene na kompu ti izgledaju ogromne fotke, baš sam to primjetila pa ti zaboravila spomenut!

    ReplyDelete
    Replies
    1. E hvala ti, sad ću ih smanjivat opet, kod mene normalne na 3 laptopa i kod dečka na kompu, a kažem na faxu ogromenske :D

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig