Moje preporuke #1

17 comments
Danas sam kolko tolko uspjela napraviti normalne fotke pa stiže i post. Zanima me kako većina vas blogerica uspije napraviti tako dobre fotografije sad u ovo vrijeme kad sunca gotovo nema? Mislim da je moj problem to što većinom imam one krovne prozore i teško mi svjetlost dopire i uvijek neke ružne sjene :(
No eto, što je tu je, u nastavku možete vidjeti proizvode koje preporučam i koje bih ja opet kupila :)



Johnson's baby oil gel- meni trenutno najdraži proizvod za skidanje šminke. Pošto je gel, u početku sam bila skeptična, ali je uljni gel i pokazao se odličnim za skidanje šminke, a usto se i sporo troši. Meni, sestri i mami traje već negdje mjesec i pol, a imamo ga još. Cijena je bila na sniženju oko 20 kn, dm.



Moment lakovi- oooodlični lakovi na nokte, ima ih u svim bojama, meni na noktima jedan traje već tjedan dana i ništa se nije ogulilo. Imam barbie rozi, baby rozi i neon narančasti koji se po teksturi nažalost znatno razlikuje od od ovih neneona :D Puno je rijeđi i treba ga staviti u više slojeva i to vrlo brzo. Kupljeni su u Offertissimi za 9 kn ;)




Essence Me & My ice cream rumenilo- kremasto peachy rumenilo s vrlo sitnim shimmerom, jako je lijepo za nas bijele :D Oko 26 kn, dm.


Maybelline Age Rewind korektor za ispod očiju- hvaljeni korektor koji meni nije toliko potreban, ali mislim da odlično obavlja posao za one tamnije od mene. Pošto sam vrlo svijetla, čak i ova nijansa mi je tamna, tj ispod očiju bi trebala ići svjetlija nijansa, tako da me ovo samo umrtvi, ali zato druge ne, isprobano :D Cijena je negdje 60 kn, a ja sam ga kupila na sniženju za 30, dm.



Catrice Glamour Doll maskara - super maskara, dosta "produži" trepavice, ne stvara grudice, super je i za donje trepke. Cijena oko 30 kn, Muller.


Eveline Celebrities tuš za oči - definitivno najbolji tuš koji sam ikad probala. Odličan i precizan aplikator za moje male kapke, dugo traje, ne preslikava se, savršen. Cijena oko 23 kn, Kozmo.


Catrice Camouflage Cream - moj najdraži proizvod, odlično prekrivanje, postojanost, kremasta tekstura, obožavam ovu kamuflažu :) Cijena 25 kn, Muller.


Dainty Doll My Girl - ovo rumenilo koristim još od od 4. mjeseca i kao da ga ništa nisam potrošila. Boja je svijetlo roza, ima kao neki satin finish i meni odgovara odlično na svijetlu put, ali je dobar i za tamnije, samo ga se nanese malo više.


Sigma F80 - najbolji kist na svijetu! Ogromna razlika je kad se puder nanese prstima i ovim kistom. Cijena mu je malo veća, oko 100-150 kn, ali se svakako isplati. Možete ga kupiti na službenoj Sigma stranici, a sada i na našem web shopu Pink Panda.hr.


Catrice ruž Hey Nude 240 - odličan ruž za svaki dan. Nude, ali malo tamnije nijanse. Vrlo kremaste teksture, glossy finish, traje dota dugo mada ga ja i ponovim po nekoliko puta na dan. Cijena je oko 35 kn u Mulleru.


Što kažete na moj izbor? :D

Pozz,
Stela
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

17 comments:

  1. Gel ulje i Maybelline korektor obožavam i ja.

    ReplyDelete
  2. Moram i ja probati ovaj maybelline korektor :)

    ReplyDelete
  3. Moram si nabaviti Maybelline korektor, nikako da ga kupim. :D
    Mene je Sigmin kabuki razočarao, davno sam ga kupila i proslijedila dalje. Sephorina 45ica mi je 1000000 puta bolja <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. To sam već negdje pročitala kad si spomenula kist, nz, meni je baš odličan, ovaj drugi nisam probala :D

      Delete
  4. Moment lakovi su meni bili pravo otkriće. Imam ko i ti barbie roza i kraljevsko plavi i obožavam ih. To su lakovi koji mi najduže traju na noktima, a cijena je prava sitnica :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja želim još neke boje, i za ovo sam se jedva odlučila :D

      Delete
  5. Jao ovaj Eveline tuš svi veličaju, danas sam išla da ga kupim, ali je rasprodat :( Nadam se da ću imati više sreće sledeći put :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za te novce moraš probati, a ako ti se svidi - super. :)

      Delete
  6. Imam Eveline tuš i dobro me služi samo što je malo prevodenast.. moram probat te Moment lakove, svi ih spominju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uuuu meni nije uopće vodenast hehe :D
      trebaš da :)))

      Delete
  7. Lakovi su lijepi, korekotor obožavam, a ovaj kist jako želiiim.

    ReplyDelete
  8. Eveline i Maybelline imam i volim :) Tereza

    ReplyDelete
  9. super,neke stvari škicam već duže vrijeme,kao npr. Moment lakove,moram si barem jedan kupiti,stvarno su povoljni :)

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig