New in #6

13 comments
Bok svima, 
kod mene ima par novih stvarčica. Nekima sam oduševljena, nekima previše razočarana... 
Noviteti su L'oreal micelarna otopina, Essence umjetne trepavice, Essence transparentni puder, Eveline Celebrities tuš za oči i Johnson's baby gel ulje + TW novčanik :D



Dakle, prvo mi je zatrebalo nešto za skidanje šminke i naravno odabir je odma bio na hvaljenoj L'oreal micelarnoj otopini. Ovu otopinu svi hvale, štuju i poštuju (:D), a ja sve ne mogu vjerovati :D Meni je ovo čisti tonik, umiruje i čisti lice, ali šminku uopće ne skida. Naravno, skinuti će većinu pudera, ali maskaru i tuš ne. I ne znam jel moja koža neka posebna, što sumnjam da je u toj mjeri, ali nije mi jasno kako je svima odlična, kad meni nije skinula ni dio maskare, a stvarno je ne stavljam puno ili u takvom sloju da se ne bi mogao skinuti :D Ja ju definitivno ne preporučam. Cijena je oko 35 kn za 200 ml, ali se često može naći na sniženjima (Muller, dm, Bipa, za ostalo ne znam).





Essence all about matt! - ovaj "puder" sam uzela prvenstveno zbog tematskih lookova koje radima sve češće :D Pokazao se kao spas! Stvarno je u tu svrhu odličan, matira odlično, čak pomoću njega dobro izblendam neke boje. Da bih ga koristila ovako preko dana za običan makeup, sumnjam, možda zato jer mi je koža ionako pomalo suha pa to ne liči na nešto i osjećam se brašnasto jel. No koliko znam većina ga hvali i koristi pa valjda ovisi o koži :) Cijena je oko 25 kn u dmu, Mulleru...





Essence umjetne trepavice - ovo su mi iste trepke nz već koje po redu :D Davno sam ih nosila za večernje izlaske i plesne turnire, a sad ih koristim opet za svoje tematske lookove i dosta su duge, opet ne pretjerano i na slikama izgledaju super :) Ljepilom sam isto zadovoljna, ali i moram reći da samo dva dana nakon što sam ih kupila je moj dragi peso jednu popao kad mi je pala :D :(



Eveline Celebrities tuš - dobila sam ga na poklon od jedne drage cure koju sam upoznala na faceu :) Vidjela je kako ga kod mene nema za kupiti pa mi ga je odlučila pokloniti i zahvaljujem joj na tome. Tuš je stvarno izvrstan i sve pozitivne riječi potvrđujem. Pokazao se odličnim za moje male i spuštene oči, a i sad za hrpu tematskih lookova koje sam napravila, tanak je i precizan i za detalje je dušu dao :) Cijena je oko 23 kn u Kozmu i ne znam gdje ga još ima? :) (mislim da već svi znate kako izgleda)

Johnson's baby gel oil - davno sam koristila J. baby ulje za skidanje šminke, jedno 2 godine, bilo mi je najbolje i skidalo je baš sve, ali mi je s vremenom postao preskup jer sam brzo trošila. Sad sam ga ipak odlučila uzeti opet, ali nije bilo pa je odluka pala na uljni gel koji se pokazao dovoljno masnim i dobrim :D Ne skroz kao ulje, ali skoro pa isto + sporije se troši. Cijenu ne znam inače, ali je sad bio oko 20 kn na sniženju u dmu.

Tally Weijl novčanik - nije kozmetika no sitnica je :) Dosad sam uvijek imala Diddl novčanike, obožavam ih haha, ali sam poželjela jedan mrvu kvalitetniji, "kožni", bež i po mogućnosti s nekim zakovicama ili sl. Ovaj je bio ljubav na prvi pogled, cijena mu je 100 kn, što meni ovako zvuči puno za novčanik, al kad gledaš, ustvari nije jel :D Boja uživo je svjetlija, baš onako svijetko bež, na njihovoj web stranici je tamno smeđa i uopće mi se ne sviđa tamo. Stvarno sam prezadovoljna njime, u Westu ima još par komada.




Pozz,
Stela

SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

13 comments:

  1. Razmišljam o kupnji te micelarne :) lijepe fotke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tnx :)
      Ja ju ne preporučam, ali možda će ti odgovarati pošto većini paše :D

      Delete
  2. Ajoj, znam da nije smješno u stvarnosti, ali baš si me nasmijala s ovim da ti je pas pojeo umjetnu trepavicu :)) Da mi je znat jel mu prijala :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ma i bilo je smješno, ali i tužno jer sam ih samo jednom stavila :D Sigurno je, sve joj paše haha

      Delete
  3. Ja se kunem u Loreal micelarnu i sigurno opet kupujem. Doduše, za oči koristim dvofazne skidače, meni micelarne i nisu za šminku na očima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ja sam rekla da mi za oči nije dobra nikako, ostalo ok, ali nije vrijedno novaca.

      Delete
  4. Jao, ne mogu vjerovat da ti l'orealka ne skida maskaru :O Meni je po tom pitanju čak i bolja od Shiseido uljnog odstranjivača.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A znam da ju je većina nahvalila pa ni meni nije jasno u čem je problem kod mene, ali stvarno mi ne skida ništa osim pudera, što mi nije teško skinuti ni vlažnom maramicom. Na očima baš trebam nešto uljno za skinuti. Ovo mi je baš pravi tonik, tobik :D

      Delete
  5. Planiram kupiti micelarnu,pa sad ne znam hoće li biti efekta,kako god.A novčanik je prelijep :D

    ReplyDelete
  6. Ova L'oreal micelarna mi je vrh!!

    Btw. na mom blogu ima nešto za tebe, tu:
    http://beautycorneriveee.wordpress.com/2013/11/15/liebster-award/...svakako pogledaj ;)

    Iva

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig