LOTN

2 comments
Bok svima,
evo mene opet s FOTD-om :D Kad me uhvati dosada i želim se nečime zabavit, a vani je vrijeme grozno kao što je jučer bilo, sjednem za svoj stol i krenem se šminkati :D Tako da sam jučer odlučila isprobati MAC sjenilo u nijansi Ego (metal eyeshadow) koje sam dobila još prošlo ljeto :D 
Na lice sam prvo stavila kremu, zatim malo Catrice kamuflaže, sredila sam obrve Essence olovkom za obrve u nijansi blonde (iako sam ih htjela malo povećati i zeznula što se čak vidi), onda sam stavila flastere uz vanjski kut oka kako bih dobila ravnu crtu (prva zamisao je bila spojiti sjenilo i tuš), no slučajno sam flastere stavila previše okomito, a tuš jednostavno ne smije pratiti tu liniju :D Na oči sam stavila ono zeleno MAC sjenilo, zagasito svijetlo narančasto i crno sjenilo iz CS palete, Essence tuš koji se osušio pa sam se snalazila i crnim sjenilom, a iznad tuša kosim kistom sam stavila ljepilo za trepavice i to popunila zlatnim šljokicama. Kupila sam i Essence umjetne trepavice i njih stavila. Ruž za usne je Golden Rose 127 i preko njega MAC Viva Glam Nicki Minaj.

Kako vam se sviđa look? :)

Pozz,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Super su oči ispale, meni je čak ovako još interesantnije kad se ne poklapa tuš i rub sjenila, baš dramatično! Svaka čast :)

    ReplyDelete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig