Šareni post

Leave a Comment
Kao i svaki! haha :D
Htjela sam napraviti neki dramatičan look, ali ipak ništa od toga. Inspiracija je na kraju bila proljeće, ljeto, kričave boje...  Inače, ja nisam osoba koja koristi neutralnu šminku, tj to se dogodi jako rijetko. Ustvari, za školu koristim puder, rumenilo i maskaru, ali kad stavljam sjenilo kombiniram što kričavije i šarenije boje. Otkad sam počela pratiti beauty guru-ice više me zanima i neutralna šminka, ali bih trebala u nabavku pošto doma imam samo razna shimerasta sjenila kojih nisam ljubiteljica. Muku mučim s nalaženjem mat sjenila !

Na lice sam stavila Balea kremu za lice, a kada se upila lice sam prekrila Max Factor CC kremom u nijansi 40. Zatim sam na obraze stavila Manhattan rumenilo trio blush (korištene samo roze nijanse) te preko toga još prošla i Inglot rozim rumenilom u nijansi 20.


Obrve sam popunila Essence tamno smeđim sjenilom iz seta za uređivanje obrva, a na očima sjenila iz mua palete Poptastic. Prvo sam na sredinu kapka stavila svijetlo tirkiznu, na vanjski kut oka u obliku slova V sam stavila pomiješanu svijetlo i tamno ljubičastu, u unutarnji kut oka žutu i na kraju sve to izblendala po širini s rozom bojom. Ispod obrva sam nanijela MAC shimmerasti pigment u boji bijele kave (ne znam koji mu je naziv), zatim na waterline unutarnji dio zelenu Essence olovku, a vanjski dio tirkiznu njihovu olovku i na kraju Essence tuš u olovci koji je pri kraju pa se malo vidi i maskaru Maybelline Rocket. (ups, zaboravih napisat, još sam odrezala Essence umjetne trepavice i onaj manji dio stavila na vanjski kut oka). Usne - rozi ruž u pravoj barbie nijansi, mislim da je Carlo di roma, a preko njega sam koristila MAC Nicki 2 ruž kako bih dobila još svjetliju rozu. I to je to.



 

Ako nekog zanima ova neon roza ogrlica je iz Takka po cijeni oko 40 kn, a na glavi je običan ljubičasti šal iz
Amadeusa.

pozz,
Stela :*
SHARE:
0 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig