Essence Bloom me up! tools

35 comments
Početkom mjeseca u Muller je stigla jedvaočekivana Essence limitirana kolekcija kistova. Mislim da su svi nestali brže no što su uopće došli u trgovine :D Očekivala sam da se kod mene neće prodati tako brzo, no prevarila sam se i ostala bez kista kojeg sam nekako najviše htjela, ali što sad. Cijene su kao i uvijek vrlo pristupačne, od 15 do 35 kn i svatko će pronaći nešto za sebe jer je cijela kolekcija potpuno iskoristiva. Vjerujem da je trenutno u svim Mullerima po svim gradovima ostalo još nešto sitno, tipa, etui za kistove, džepna četka za kosu i uvijači za trepavice. Ono što sam kupila sam naravno već isprobala pa vam donosim svoje dojmove. 



Uvijač za trepavice - preslatki ljubičasti uvijač, najčvršći od svih koje sam dosad imala i zbog toga sam baš zadovoljna. Uvija očekivano, ništa posebno, ali mislim da to ovisi i o tome kakve trepavice imate te kapke. Moje su relativno kratke i rijetke, a kapak spušten pa se one jedva vide :D Za te novce sam zadovoljna. Cijena je oko 27 kn.



Kist za sjenilo - u ponudi su dva kista za sjenilo, manji (narančasti) i veći (zeleni). Čim sam ih vidjela znala sam da za sjenilo sigurno nisu baš dobri i da će biti odličan za korektor i puder ispod i oko očiju, oko nosa, usana. Pogodila sam, tu funkciju obavlja odlično! Svakako vam je potreban ako nemate takvih kistova u kolekciji, meni kistova općenito fali kronično :D Cijena je oko 15 kn.




"Kist" za obrve - dvostrani kistić, jednom stranom češljam obrve, jako je čvrsta četkica i najozbiljnije vam kažem da nisam probala bolju za češljat obrve :D Druga strana me maaalo razočarala, po meni bi trebala biti malo čvršća, ali svejedno super popunjava obrve. Cijene se ne mogu sjetit, ali mislim da je negdje 23 kn.



Kist za tekuće podloge iliti bockalica - baš sam se ugodno iznenadilo kad sam vidjela da su napravili bockalicu koja je po meni daleko najbolji način za nanošenje tekućeg pudera ako imate više toga za prekrit na licu. Dosta je gusta i zbijenih dlačica, ne kao Sigma F80 i nije čvrsta kao Sigmina, ali ponekad mi je to i bolje, pogotovo ako šminkam nekog drugog jer njome mogu jednostavno nanijet puder oko očiju, oko nosa, etc, što ne mogu s tvrđim četkicama. Još mi se sviđa kod ovog kista to što su bijele dlačice jaaako kratke, čim su duže primjetila sam da je kist slabiji i lošiji. Ako imate priliku, nemojte ju propustit :P Cijena oko 26 kn, sitnica!




EDIT : Pitala sam tetu u Mulleru hoće li opet dobivati kistove i rekla je da krajem 3. mjeseca dobivaju novi Essence štand i da bi tad moglo biti i kistova iako nije sigurna, a što se tiče dm-a, kod njih Bloom me up! kolekcija dolazi početkom travnja, ali koliko sam upućena oni neće imati kistove, samo kozmetiku, itd.

I to je to, pišite jel ste uspjeli ulovit koji "tool" i kakvi su vam?

Hvala na čitanju,
Stela :)
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

35 comments:

  1. Joj preslatki su!!! Uvijač je baš divne ljubičaste krom boje!
    Ja sam na make up dijeti! Ali bih si uzela bockalicu da ju vidim negdje :Đ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa i meni se uvijač zbog tog svidio :D
      Jeftina je pa ti ni ne bi nešto utjecala na dijetu :D

      Delete
  2. Zbog ovakvih slatkih i povoljnih stvarčica mi je straaašno žao što nemam Muller u blizini :( Odmah sam upikirala bockalicu, a sad vidim da je stvarno dobra!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auuu, šteta :( Tak ja nemam Kozmo koji svako malo ima sniženja, kakva nema nijedna druga drogerija :/

      Delete
    2. Nemam ni Kozmo :/ Samo Bipu i Dm...

      Delete
  3. I tako mi je zao sto ova kolekcija nije stigla u Bosnu :/ A sve mi se svidja :)

    ReplyDelete
  4. Izgled kistova je presladak no imam 36 komada doma tako da vjerujem da mi ne treba niti jedan :D Ali tvoji su jako lijepi.

    Zanima me taj etui za kistiće, jel znaš koliko je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Etui je negdje 32 kn, manje od kabukija - to sam zapamtila! :D

      Delete
  5. šmrc...ja biiiiii....ja biiiiiiiiiiii. oću ovu bockalicu! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svi bi bocku, ali njih stvarno malo koji drogerijski brand ima, ustvari ne znam tko ima, bar kod nas. Bilo bi im od koristi da iz ove kolekcije izbace "limited" :D

      Delete
  6. Hoćuuuu bockalicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :D Tereza

    ReplyDelete
  7. baš su preslatki - Essence je sve bolji i bolji :D
    najviše mi se sviđa uvijač i bockalica :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. To sam i ja rekla, sve bolji i bolji, Essence je bio prvi kozmetički brand koji sam počela kupovat i još uvijek se ne odvajam :)
      Meni je odličan ovaj zeleni jer baš takav nisam imala, a odličaaan mi je za ono što sam navela u postu.

      Delete
  8. Gle čuda, i meni se sviđa bockalica :D

    ReplyDelete
  9. Meni se isto kao i svima svidja bockalica, vjerujem da cu je kupiti u lokalnom Mulleru jer nije bas neka navala na njega nikada :D a ovaj kist za sjenilo, imam slican i meni je odlican, probaj ga i za to iskoristiti mozda se iznenadis. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajme pa jel to moguće hah :D
      Ma sintetički je i možda za kremasta sjenila da, al za kompaktna mi ni ne treba jer imam jel, al moram i tih kupit, baš imam malo kistova.

      Delete
  10. Ja sam uvijek mislila da je bockalica isto kao stippling brush a vidim da nije hahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. E pa stippling brusheve ja ne volim :) Ova tipična bockalica je puuuno bolja, bar meni :D

      Delete
  11. ...kako su slatkiii :) sad kad ovo čitam nije mi više žao što nisam uspjela uloviti ovaj mali za sjenilo, a za bockalicu mi je malo žao, ali dobro, nema veze...dijelimo mišljenje za ovaj za obrve, strana za češljanje je odlična, a ova druga meeh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti si baš negdje prije pisala post o kistovima za korektore, vidjela sam da ih imaš puno, a ja nisam imala nijedan pa mi je ovaj zeleni bio odlična prilika :D
      Slaba je da :(((

      Delete
  12. Moram da kupim bockalicu 😊😊

    ReplyDelete
  13. Preslatko!!! Pitanje je da li je ostalo išta, uzela bih si dva kistića.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čisto sumnjam, osim tih spužvica, torbica, četki i uvijača :(

      Delete
  14. Htjela sam kupiti uvijač, ovu duplu četku za obrve i ovaj rozi kist. Joj, baš je brzo rasprodano :( I nadam se da će i kistovi doći u DM :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja se nadam, moram ulovit još onog koji mi nedostaje i koji duplić ovih :)

      Delete
  15. Ja bih bockalicu. A uvijač mi je ekstra boje :-)

    ReplyDelete
  16. Zna li netko hoće li ova kolekcija dolaziti u Zadar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. došla je u travnju u dm-u na Relji

      Delete

PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig